Bromma

Gör verklighet av ditt drömboende

Våra mäklares lokalkännedom gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.

Ring 08-26 05 60 E-post bromma@smh.se

Gustavslundsvägen 167, 167 51 Bromma

Din mäklare i Bromma

Vi älskar Bromma och vi kan Bromma.  Vi kan inte bara marknadspriser på bostadsrätter, villor och radhus samt bostadsområden och bostadsrättsföreningar, utan också restaurangutbud, nöjen, idrott, natur, mataffärer, kommunikationer och lite till. Alla vi som arbetar här på Svenska Mäklarhuset i Bromma älskar det vi gör och det är därför som vi är det självklara valet när du ska flytta och anlita en fastighetsmäklare.

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.


Nöjda kunder

Vi jobbar stenhårt för att du som kund ska bli nöjd och vi strävar alltid att sälja till högsta möjliga slutpris. Hur lyckas vi med det? Jo, vi tränar mycket och vi är bra på att utbyta erfarenheter och kunskap inom vår kedja. På så sätt ligger vi alltid i framkant, vi utvecklar oss, kvalitetssäkrar vårt arbetssätt och ser till att hela tiden vara på tårna för dig som kund.

Följ oss på Facebook

Säljguiden

Så här går det till – från första möte till dess att din bostad är såld.

Bli visningsklar

Visningsklar är en del i vår framgångsrika visningsmetod, vilken maximerar chansen att få bäst betalt för ditt hem.

Boka möte med oss

Boka in ett möte med oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till rekordpris. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering. Vi bryr oss om dig, hör av dig till oss idag.

Vi täcker dessa områden: Traneberg, Alvik, Abrahamsberg, Annedal, Mariehäll, Minneberg, Riksby, Beckomberga, Brommaplan, Blackeberg, Ålsten, Höglandet, Nockeby, Nockebyhov, Ulvsunda, Johannesfred, Norra Ängby och Södra Ängby, Eneby, Bällsta, Bromma kyrka, Smedslätten, Åkeshov, Stora Mossen, Äppelviken, Olovslund, Åkeslund, Söderberga, Islandstorget och Ängbyplan.

Så tycker våra kunder

Lokala samarbetspartnersVi på kontoret

Till salu ( bostäder, varav kommande försäljningar)

Sålt i området