Hus till salu i Bromma

Välkommen till Bromma, en av Stockholms vackraste och mest eftertraktade stadsdelar med närhet till både natur och stadsliv.

Läs mer

Letar ni efter hus till salu i Bromma kan ni vara säkra på att det finns något för alla. Närheten till Mälaren bjuder in till härliga bad och båt möjligheter och gott om grönområden med fina promenadslingor gör Bromma perfekt för den som gillar att hålla sig aktiv. Föredrar ni stan finns det goda trafik kommunikationer med gångavstånd till både t-banan, spårvagn och buss. Bromma flygplats ligger bara några minuter bort och gör det enkelt för den som reser mycket i jobbet eller på fritiden.

På grund av områdets perfekta läge väljer många familjer att leta efter hus till salu i Bromma och här kan ni hitta såväl charmiga sekelskiftesvillor som nybyggda bostäder. Brommaplan är en centralpunkt för området och erbjuder ett stort serviceutbud med mataffärer, apotek, frisörer och restauranger.

Väljer ni att leta efter hus till salu i Bromma är det sannolikt att närmsta skola endast ligger en kort promenad eller cykeltur bort, med ett stort utbud av dagis, grundskolor och gymnasieutbildningar runtom i området. Dessutom har ni möjlighet att njuta av det mysiga naturreservatet kring Judarskogen och Kyrksjön året om som även är utrustat med elljusspår. På vintern är det full aktivitet med både skridsko- och skidåkning för hela familjen.

Njut av det fina badvädret under sommaren och besök det populära Ängbybadet där ni hittar badbryggor, rutschkana och en sommaröppen restaurang och café. I närheten finns också Brommas golfbana, centralt belägen 10 minuter från stan bland idylliska kolonilottsområden och promenadstigar. Här hittar ni också Björklunds Hages 4H gård, en favorit hos barn i alla åldrar med många djur och en stor lekplats med massvis av aktiviteter. I Åkeshov finns även en ny sim- och idrottshall med möjligheter till olika aktiviteter och lagsporter.

Oavsett om ni letar efter nyproduktion eller en klassisk villa till salu i Bromma, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa er att hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Bromma, är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.