Såld lägenhet på Beckombergavägen 213, vån 6/6 i Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckombergavägen 213, vån 6/6

Högst upp i BRF Lindblomman ligger denna välplanerade 3,5 rok med en stor soldränkt balkong om 13kvm

Såld

Högst upp i BRF Lindblomman ligger denna välplanerade 3,5 rok med en stor soldränkt balkong om 13kvm

Unik möjlighet att förvärva en av områdets bästa lägenheter. Högst upp i huset (vån 6/6) finner ni denna ljusa gavel-lägenhet om 3,5 rum och kök, med inglasad balkong i söderläge om ca 13 kvm (sol från morgon till kväll). Här får du fönster i två väderstreck, vilket ger ett härligt ljusinsläpp, samt välplanerade ytor i hela bostaden. En rum har tagits upp i ena delen av vardagsrummet för ett tredje sovrum/kontor, men som också skulle kunna tas bort för ett ännu rymligare vardagsrum.

Genomgående hög standard med stilsäkra materialval/tillval och social planlösning. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till en ljus och rymlig känsla.

Lägenheten erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt ett tillhörande förråd på entréplan. Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära.

På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset.

Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar.

Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och förhandsvisning!

Visa mer
Slutpris

3 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.