Daniel Andersson
Daniel Andersson Daniel Andersson [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare

Daniel Andersson

Mitt namn är Daniel Andersson och jag jobbar för Svenska Mäklarhuset i fantastiska Bromma.

Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och arbetar stenhårt för att överträffa mina mål och förväntningar. Mina tidigare erfarenheter inom lagsport genomsyras i mitt sätt att mäkla där fokus genom allt ligger på att tillsammans ha en bra kommunikation, ömsesidigt förtroende och göra varje moment med ett glatt leende på läpparna.

Det ni kan förvänta er utav mig är ett stort engagemang, hög tillgänglighet och hårt arbete hela vägen tills att vi är i mål och att ni är riktigt nöjda. Jag är ung och ambitiös och drivs av nöjda kunder och ett väl utfört jobb – därför blir jag väldigt tacksam om du rekommenderar mig vidare till dina nära och kära när vi rott din affär i hamn.

Har du några frågor om bostadsmarknaden, vad du eventuellt skulle kunna få ut från en försäljning eller vad man ska tänka på när man köper en bostad oberoende marknad, tveka inte på att höra av dig.

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.