Såld lägenhet på Alfons Åbergs Gata 1, 3 tr. i Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Alfons Åbergs Gata 1, 3 tr.

Optimalt planerad lägenhet med stor balkong och fin utsikt över mysig innergård!

Såld

Optimalt planerad lägenhet med stor balkong och fin utsikt över mysig innergård!

En av områdets bäst planerade 3,5:or är äntligen till salu! Perfekt belägen mellan Lönnebergaparkens grönska, Bällstaåns mysiga gång-och joggingstråk samt Sundbybergs stadspuls. Från den stora balkongen i sydvästläge ges en magnifik utsikt över föreningens mysiga innergård med körsbärsträd som blommar under våren och lekfulla Annedalsparken längst bort i horistontlinjen.

Tack vare det höga och fria läget är lägenheten mycket insynsskyddad och fönstren vetter i två olika väderstreck. Bostaden är genomgående inredd med en sober färgsättning och enhetliga materialval vilket skapar både en elegant och ombonad känsla. Otroligt väldisponerade kvadratmeter med utrymme för såväl matsalsmöblemang och soffgrupp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum samt ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin-och torktumlare. Vidare erbjuder bostaden två väldisponerade sovrum (tre möjliga) samt en klädkammare som även kan nyttjas som arbetsrum eller kontor. I övrigt exceptionellt goda förvaringsmöjligheter tack vare flertalet garderober, en rymlig klädkammare och ett separat källarförråd.

Alfons Åbergs gata 1 ligger i hjärtat av Annedal, som är ett mycket trivsamt område med kort gångavstånd till centrala Sundbyberg, Bromma Blocks och flygplatsen. Inom 300 meters radie finns grundskola, flertalet förskolor, MGL Sushi och Direkten. Det är även nära till Mariehällstorget där ni finner en välsorterad ICA-butik, gym, restaurang och busshållplats. Tvärbanan kommer att öppna upp en hållplats mellan Solvalla / Annedal med en gångtunnel under Ulvsundavägen (från Dartanjangs gata) vilket ger boende i just Brf Körsbärsdalen en svårslagen tillgänglighet till vidare kommunikationer med t.ex. tunnelbana och pendeltåg. Bättre än så här blir det sällan.

Hjärtligt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 150 000 SEK

Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Klädkammare

Sovrum 2

Badrum

Hall

Fasad

Övriga bilder

Ring 0707-44 44 46 för en fri värdering!

Planlösning