Såld lägenhet på Follingbogatan 26 i Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Follingbogatan 26

Såld

På eftertraktat läge i vacker fastighet där föreningen äger marken, ligger denna mycket väldisponerade 3:a med stor balkong i västerläge! Här möts tidstypsiska detaljer från byggåret såsom generös takhöjd och djupa fönsternischer i en snygg kombination med moderna materialval. Genomgående fina ytskikt med ljus färgsättning på väggarna och ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i fil!

Elegant kök med halvöppen planlösning mot vardagsrummet gör denna lägenhet perfekt för sociala tillställningar! Balkongen är en oas på sommaren och kan möbleras med sittmöbler samt odlingslådor för den odlingsintresserade. Det soldränkta västerläget ger sol från lunchtid till kväll, bättre än såhär blir det helt enkelt inte! Lägenheten har två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum med praktisk tvättavdelning och samt en wc som nås från ena sovrummet. Utöver detta har lägenheten goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober, samt ett stort separat vindsförråd.

Direkt utanför entrén har ni lummiga Klockhusparken och kort gångavstånd till skolor, förskolor, grönområden, matbutiker, gym och kommunikationer. Här bor ni i en välskött förening med bastu, biorum, övernattningslägenhet, odlingslotter och boulebana. I garaget finns dessutom lediga parkeringsplatser.

Missa inte denna unika möjlighet att förvärva en svårslagen bostad som sällan är ute till försäljning.
Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Visa mer
Slutpris

4 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.