Såld lägenhet på Bäckbornas väg 37 i Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Bäckbornas väg 37

Välplanerad 2,5 rok med stor balkong i soligt läge

Såld

Välplanerad 2,5 rok med stor balkong i soligt läge

Varmt välkomna till denna trevliga 2,5 rok med genomtänkt planlösning och stor balkong i soligt läge. I denna lägenhet erbjuds ett stort sovrum, lättmöblerat vardagsrum, rymligt kök med plats för matbord, samt ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. 2016 renoverades köket och nytt golv lades i hela lägenheten. I bostaden finns goda förvaringsmöjligheter genom både garderobsvägg samt en stor klädkammare som även kan nyttjas som kontor eller barnrum. Inte nog med det har bostaden en stor balkong med sol stora delar av dagen, en riktig pärla som måste upplevas på plats!

Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära.

På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset.

Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar.

Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn.

Visa mer
Slutpris

2 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.