Kommande försäljning lägenhet på Emils Gata 9, 1 tr. i Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Emils Gata 9, 1 tr.

Välplanerad hörnlägenhet i hjärtat av Annedal med stor balkong och uteplats!

Kommande

Välplanerad hörnlägenhet i hjärtat av Annedal med stor balkong och uteplats!

Nu säljs en unik hörnlägenhet med radhuskänsla i Annedal. Den har en trivsam uteplats om ca 35 kvadrat med egen gräsmatta. Lägenheten besitter även en stor hörnbalkong som vetter mot Annedalsparken. Här bor ni med direkt anslutning till skola, fotbollsplan samt populära Annedalsparken. Genomgående väl tilltagna rum samt gott om plats med förvaring. Med gångavstånd till Sundbyberg och kommunikationer i närhet så är detta den optimala lägenheten för den stora familjen! Varmt välkomna att höra av er för mer info och visning!

Visa mer
Emils Gata 9, 1 tr. Emils Gata 9, 1 tr. [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Boarea: 101 kvm Förvaltarens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 1 av 5, hiss finns
 • Avgift: 6 575 kr. Inkl. värme & kallvatten (+obligatoriskt tillägg om 159 kr/mån för bredband, kabel-TV och telefoni).
 • Förening: Brf Trollskogen
 • Byggnadsår: 2015
 • Område: Bromma / Annedal, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Emils Gata 9, 1 tr.

 • Hörnlägenhet
 • Radhuskänsla
 • Stor uteplats om ca 35 kvm
 • Genomgående stora rum
 • Klädkammare
 • Belägen i barnvänliga Brf Trollskogen!

Uteplats

Magisk uteplats om ca 35 kvm som erbjuder huskänsla. Skapa er egna oas med matbord och stor yta för lek och bus på separat gräsmatta!

Vardagsrum

Här slås ni av ett fantastisk ljus i och med den luftiga planlösningen. Stora fönsterpartier i flera vinklar släpper in rikligt med ljus i hela lägenheten. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket i en halvöppen planlösning med naturlig och generös yta för större matplats. Exklusivt askgolv och ljusa väggar som är genomgående för hela bostaden.

Kök

Tack vare den öppna planlösningen erbjuds ett ljust och smakfullt Vedum-kök som har riktigt god förvaring flertalet över- och underskåp samt goda arbetsytor. Stenskiva samt mörkt glas som stänkskydd. Maskinpark i svart från Cylinda bestående av separat kyl och frys, diskmaskin inbyggnadsugn, induktionshäll och fläkt. Plats för stort matbord.

Balkong

Fantastisk balkong i soligt läge om ca 12 kvm med en härlig utsikt över Annedalsparken. Generös yta att möblera med soffgrupp, bord och växter.

Sovrum 1

Rymligt sovrum (15 kvm) god plats för dubbelsäng, sängbord och all typ av förvaring ryms i de fem garderoberna som sträcker sig längs den ena väggen. Ljusinsläpp i två väderstreck från en fransk balkong samt utgången till uteplatsen. Väggarna är målade i en grå kulör.

Sovrum 2

Stort sovrum (10 kvm) med gott om plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Väggarna är målade i en rosa kulör.

Sovrum 3

Välplanerat sovrum (9 kvm) som rymmer säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Lugnt läge mot den grönskande innergården och uteplatsen. Väggarna är målade i en ljusgrön dov kulör.

Klädkammare

Rymlig klädkammare med gott om utrymme till förvaring av kläder och prylar.

Badrum

Generöst badrum med ljust kaklade väggar tillsammans med klinkergolv. Wc, kommod, spegelskåp och badkar. Praktisk tvättavdelning med avlastningsytor ovanför tvättmaskin och torktumlare.

WC

Vid hallen finns en separat Wc. Smakfullt inredd såsom badrummet med ljusa väggar tillsammans med grått klinkergolv. Handfat, wc samt spegel.

Hall

Innanför säkerhetsdörren möts ni av en rymlig hall med praktiskt mörkt klinkergolv tillsammans med tilltalande Josef Frank-tapeter. God plats för hatthylla och avhängningsmöjligheter samt städskåp.

Längre in i hallen nås lägenhetens generösa klädkammammare som med fördel används till praktisk klädförvaring eller varför inte som ett litet extrarum? I anlutning finns även två praktiska garderober.

Närområde

Välkommen till en bostad som har nära till allt! Ett par kliv ut från porten möter du utbud av ICA nära, gym, restauranger samt grönskande omgivningar! Bussen går ett stenkast bort från porten mot Sundbyberg C samt Alvik.

Förening

Välkomna till Emils gata 9 och omtyckta Brf Trollskogen!

Visa mer

Övriga bilder

Planlösning

Om bostaden

Nu säljs en unik hörnlägenhet med radhuskänsla i Annedal. Den har en trivsam uteplats om ca 35 kvadrat med egen gräsmatta. Lägenheten besitter även en stor hörnbalkong som vetter mot Annedalsparken. Här bor ni med direkt anslutning till skola, fotbollsplan samt populära Annedalsparken. Genomgående väl tilltagna rum samt gott om plats med förvaring. Med gångavstånd till Sundbyberg och kommunikationer i närhet så är detta den optimala lägenheten för den stora familjen! Varmt välkomna att höra av er för mer info och visning!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 575 kr, inkl. värme & kallvatten (+obligatoriskt tillägg om 159 kr/mån för bredband, kabel-TV och telefoni).
Antal rum
4 rum + kök
Boarea
101 m² Förvaltarens information
Våning
1 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,221 %
Nettoskuldsättning
958 024 kr, Som underlag till beräkningen har föreningens årsredovisning (2022) använts samt det andelstal som funnits tillgängligt.
Kommentar till andelstal
Andelstal av årsavgift har inte kunnat inhämtas från föreningen. Av denna anledning kan inte uppgiften anges i objektsbeskrivningen.
Allmänt om lägenheten
- Till lägenheten hör ett förråd.

Föreningen

Namn
Brf Trollskogen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
105 lägenheter, 2 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Nej, föreningens mark är upplåten med tomträtt.
- Tomträttsavtalet omförhandlades 2022-04-01. Det blev en sänkning av avgälden där den nya avgälden landade på 907 900 kr per år. Avtalet gäller i 10 år framåt.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja, föreningen tillåter delat ägande.
Överlåtelseavgift
1 433 kr
Pantsättningsavgift
573 kr
Allmänt om föreningen
Brf Trollskogen är en äkta bostadsrättsförening som består av 105 bostadsrätter och 2 lokaler. Föreningen innehar marken med tomträtt.
Information om månadsavgiften
- Föreningen höjde avgiften med 5% från och med 2024-04-01.
Tv och Bredband
Föreningen har upphandlat ett gruppavtal med Ownit för bredband/TV/telefon.
- 8 TV-kanalar samt Ownit Play. Enskild medlem kan teckna sig för fler kanaler via Ownit direkt.
- Uttag finns i varje rum förutom våtrum och klädkammare. Gemensamt stjärnnät med modularuttag (RJ45) är installerat i lägenheterna.
Gemensamma utrymmen
Gemensamma utrymmen:
- Mysig innergård
- Barnvagnsförråd
- Cykelförråd
- Miljörum
Parkering
Garage-och parkeringsplatser:
- Föreningen har ett parkeringsgarage under huset med infart från Tummelisas gata 5.

- Det finns 71 st garageplatser. Kostnaden för en garageplats är 1200 kr/mån, och det står i dagsläget 3 st i kö (kontrollerat 2024-03-05).
- Det finns även 15 st laddplatser i garaget. En laddplats kostar 1350 kr/mån + debitering efter debitering för elförbrukningen via avin för årsavgiften som skickas ut månadsvis. Det står ingen i kö i dagsläget (kontrollerat 2024-03-05).
- Föreningen tror att kostnaderna för parkering kommer behöva höjas inom kort.

- Aimo park sköter all hantering kring uthyrningen av garageplatserna. Vid överlåtelse av lägenhet kan man meddela inflyttsdatum till Aimo park och boka upp sig för en plats.
Övrigt
- Varmvatten debiteras månadsvis i efterskott efter faktisk förbrukning, med en fördröjning på 3 månader.
- Föreningen har fått beviljat bygglov för balkonginglasningar. Inglasning sker tillsammans med Svenska Lumon AB. Ca 7-10 st lägenhetsinnehavare har hittills valt inglasning.

- Besök gärna föreningens hemsida: http://www.trollskogen.org/.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Genomförda renoveringar-och underhållsarbeten:
2022: Inglasning av balkonger
2021: 15 st laddstolpar installerades i garaget
2020: OVK genomförd
2018: Nya staket byggdes på innergården

Kommande renoveringar-och underhållsarbeten:
- Det finns inga större planer på renovering i närtid utöver ommålning av föreningens staket. Detta är ingenting som kommer påverka föreningens ekonomi (kontrollerat 2024-02-23).

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Frånluftsventilation m. värmeåtervinning
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 500 kr/år
vatten
3 000 kr/år
Försäkring
2 500 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
9 000 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
5 personer
Kommentar
Notera att driftskostnaden är angiven enligt schablon och kan variera.
Energideklaration
Utförd 2018-11-29
Energiklass
D

Allmänt om området

Annedal är en helt ny stadsdel som byggs intill Stockholmsgränsen till Sundbyberg. Annedal kommer innefatta över 2 500 bostäder totalt och byggs ihop med nuvarande bebyggelse i Mariehäll. Första inflyttningarna skedde under 2011 och stadsdelen skall stå helt klar 2016 och innefattar då bl.a. skolor, förskolor, parker, aktivitetsplatser för både juniorer och seniorer, restauranger, affärer och butiker. En helt ny, modern stadsdel har skapats med allt en sådan skall innehålla. Och mer därtill. Sundbybergs Centrum ligger inom gångavstånd och där finns en uppsjö av mysiga restauranger, caféer, pubar och shopping.

I augusti 2014 öppnade Mariehällsskolan med årskurserna F-4 som kommer utökas med en klass per år för att om två år innefatta årskurs F-6.

Kommunikation

Från Annedal tar ni er enkelt med Buss 113 som tar er vidare mot Sundbyberg och Solna. Ett kort gångavstånd (5-7 min) till Tvärbanans Solnagren, som går från Sickla via Alvik till Sundbyberg och Solna Station. Pendeltåg, Tvärbana och bussar finns i Sundbyberg. Framtida utökning av tvärbanan vid den västra änden, Kistagrenen.

Närservice

Annedal har idag två närbutiker, en frisör samt utbud av både asiatisk samt italiensk restaurang. I området finns även ett populärt café. På Alfons Åbergs Gata finner ni även en tandläkare.

Ett kort avstånd från Annedal finns shoppinggallerian Bromma Blocks i den gamla hangaren invid Bromma flygplats. Bromma Blocks består av 25 000 kvm shopping i 3 plan, ca 80 butiker i en spännande mix, delikatesshall, caféer och restauranger samt nya garageplatser under mark.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Inez Domé

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Uteplats

Vardagsrum

Kök

Balkong

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Klädkammare

Badrum

WC

Hall

Närområde

Övriga bilder

Ring 0707-44 44 46 för en fri värdering!

Planlösning

Planritning