Såld lägenhet på Holbergsgatan 131, 1 tr. i Bromma / Blackeberg
Bromma / Blackeberg

Holbergsgatan 131, 1 tr.

Välplanerad 2:a med balkong i söderläge i lågt belånad BRF!

Såld

Välplanerad 2:a med balkong i söderläge i lågt belånad BRF!

En perfekt tvårummare med allt man kan önska! Balkong i söderläge. Bostaden stoltserar med generösa sällskapsytor i både vardagsrum och kök, ett separat sovrum med plats för dubbelsäng och mängder av förvaring genom flertalet stora garderober. Badrummet är helkaklat och inrett med med både tvättmaskin-och torktumlare. Till lägenheten hör dessutom två förråd, ett större källarförråd i källaren och ett litet matkällarförråd.

BRF Spanjoren är en äkta bostadsrättsförening med en väldigt låg belåning på endast 1850 kr/kvm! Föreningar har 2 lokar som genererar intäkter samt 6 stycken hyresrätter som anses som dolda tillgångar. Föreningen äger 31 st parkeringsplatser (250 kr/månad) och 8 st garageplatser (593-687 kr/månad) beroende på storlek. Medlemmarna i föreningen får även nyttja cykelförråd, barnvagnsrum samt en snickarbod.

Blackeberg erbjuder närhet till natur samt att det finns flera parker och grönområden för avkoppling och fritidsaktiviteter. Området har utöver ovanstående goda kommunikationsmöjligheter med kort promenad till tunnelbana som tar dig till city på endast 25 minuter samt ett stort utbud av matbutiker.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 625 000 SEK

Ansvarig mäklare

Zaga Lisse

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Förening

Övriga bilder

Planlösning

Planlösning