Lägenhet till salu i Bromma

Välkommen till Bromma, en av Stockholms vackraste och mest eftertraktade stadsdelar med närhet till både natur och stadsliv.

Läs mer

Letar du efter lägenhet till salu i Bromma? Här kan du hitta ljusa och rymliga lägenheter i centrala områden och med nära tillgång till vackra grönområden. Härifrån tar du dig även snabbt och enkelt in till Stockholm city via t-bana, spårvagn eller buss.

För den som letar efter lägenhet till salu i Bromma finns det många områden att välja bland och oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till storstadspulsen i Stockholm city. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Föredrar du att bo nära centrum hittar du fina lägenheter i områdena nära Bromma Centrum, Blackeberg, Riksby, Abrahamsberg och Åkesberg. Letar du efter nybyggda lägenheter till salu i Bromma kan du hitta moderna bostäder i områden såsom Åkeshov och Alviks Torn. Vill du bo lite utanför stan med nära tillgång till Mälaren kanske områden såsom Traneberg, Alvik och Smedslätten passar dig bäst.

Väljer du att köpa lägenhet i Bromma har du oftast gångavstånd till det mesta du kan tänka dig. Brommaplan är en centralpunkt för området och erbjuder ett stort serviceutbud med mataffärer, apotek, frisörer och restauranger. Under sommaren är Ängbybadet och Solviksbadet populära områden och hit lockas både lokalbor och besökare. Dessutom har du möjlighet att njuta av det mysiga naturreservatet kring Judarskogen och Kyrksjön året om som även är utrustat med elljusspår. I närheten finns också Brommas golfbana, centralt belägen 10 minuter från stan bland idylliska kolonilottsområden och promenadstigar. I Åkeshov finns även en ny sim- och idrottshall med möjligheter till olika aktiviteter och lagsporter för alla åldrar.

Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu i Bromma, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu i Bromma, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.