Såld lägenhet på Beckomberga ängsväg 4 i Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga ängsväg 4

Perfekt planerad 5rok med inglasad balkong i fritt läge

Såld

Perfekt planerad 5rok med inglasad balkong i fritt läge

Varmt välkomna till denna välplanerade 5rok som präglas av ett härligt ljusinsläpp, smakfulla materialval och en underbar balkong om ca 14 kvm med tre utgångar! Här bor ni i en solid och trevlig förening med god ekonomi i lugna och mysiga Beckomberga. Här bor ni i ett ljust gavelläge på lugn gata, med nära till kommunikationer, matbutiker och service.

Social halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, både badrum & WC, fyra väl tilltagna sovrum, varav master bedroom med utgång till den underbara balkongen, samt ytterligare tre rymliga och ljusa sovrum i fil. Bostadens guldkorn är den stora balkongen om ca 14 kvm som är delvis inglasad. Därtill får ni ett genomgående ljusinsläpp, fint parkettgolv, och en harmonisk känsla! Till bostaden hör även ett vindsförråd.

Beckomberga har verkligen satts på kartan tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt restaurang "Mille Lire" som serverar stenugnsbakade pizzor. Goda kommunikationer med busshållplats endast några minuters gång från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 10-12 minuter. I området går bussarna 113,115,117 frekvent för enkel transport till bl.a. Sundbyberg, Solna, Vällingby och Brommaplan. På 15 minuters promenad når du tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och förhandsvisning.

Visa mer
Slutpris

5 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.