Emrik Adolfsson
Emrik Adolfsson Emrik Adolfsson [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare

Emrik Adolfsson

När jag får äran att förmedla en bostad, arbetar jag helt och fullt för att se till att vi tillsammans överträffar förväntningarna. En lyckad bostadsaffär kräver en mäklare som alltid är tillgänglig, påläst och har högt personligt engagemang. Därför anpassar jag varje affär utifrån era behov för att just er försäljning ska gå smidigt, kännas trygg och att vi tillsammans ska nå högsta möjliga slutpris.

Som tävlingsmänniska och flera års erfarenhet som säljare, arbetar jag stenhårt för att ro affären i hamn. Genom mina tidigare erfarenheter har jag lärt mig att för att nå framgång är det viktigt med god kommunikation, bygga upp ömsesidigt förtroende och utföra varje moment med en positiv inställning. Dessa faktorer är avgörande för att uppnå önskat resultat, oavsett om det gäller inom arbete eller personliga relationer.

Planerar du på att sälja idag såväl som flera år framåt, planer på att köpa en ny bostad eller har några generella frågor eller funderingar kring marknaden, tveka inte på att höra av dig till mig så bokar vi in ett möte!

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.