Marknadsföring

Ingen bostad är den andra lik, vi bygger marknadsföringen efter din bostad.

Ditt hem marknadsförs i flera olika kanaler

Vi har köparna till din bostad – redan nu. Till varje försäljning matchar vi effektivt ditt hem mot vårt stora spekulantregister.  Vi har alltid ett givet antal personer som vill köpa en bostad i ditt område. Dessa personer har vi en löpande dialog med och meddelar dem redan när du bestämt dig för att sälja.

Vi når din målgrupp! Genom våra samarbetspartners, som är experter på att nå ut till rätt målgrupp, kommer rätt person att se och intressera sig för din bostad. Vi når ut på sociala media såsom Facebook och Instagram, men också på relevanta sajter där din annons syns. Genom denna smarta digitala annonsering kommer fler relevanta personer att se din bostad och efterfrågan ökar vilket ger perfekta förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

Vi arbetar framgångsrikt med lokal marknadsföring. Här kan du på ett unikt vis välja ut hur och var din bostad ska synas. Vår statistik visar att människor är benägna att flytta inom sitt närområde och med vår marknadsföring attraherar vi nya spekulanter till din visning. Vi har även stora skyltfönster i våra bobutiker – givetvis har din bostad en plats på lokala OCH angränsande bobutiker.

Din bostad marknadsförs några av de största bostadssajterna.
Svenska Mäklarhusets bobutiker finns i anslutning till attraktiva och intressanta bostadsområden. Vi marknadsför er bostad på bästa sätt b.la. Hemnet, Boli, Boneo och självklart vår egna hemsida. Kom in och diskutera bostadsaffärer med en av våra skickliga fastighetsmäklare.

Bostadsbeskrivningen är tillsammans med vårt unika visningskoncept det spekulanter ska komma ihåg.
För oss är det viktigt att din bostad blir ihågkommen. Vi skapar en säljande presentation som annonseras på webben och i många fall även en tryckt bostadsbeskrivning till visningen.

Vi på Svenska Mäklarhuset anlitar alltid proffsfotografer. Köparnas huvudfokus är bilderna och därför lägger vi extra vikt vid att skapa säljande och fina bilder. Tips och råd inför och under fotograferingen för att uppnå högsta slutpris.

Våra mäklare ger dig alltid tips och råd om hur du bäst inreder ditt hem med dina befintliga möbler. Vill du däremot anlita en av våra heminredare finns det ett antal olika tjänster vi kan erbjuda. Prata med din lokala fastighetsmäklare så får du alltid bästa hjälp.

Jag vill sälja, kontakta mig