Såld lägenhet på Söderberga Allé 15 i Bromma
Bromma

Söderberga Allé 15

Välplanerad 3 rok med solig balkong i västläge, högst upp i huset!

Såld

Välplanerad 3 rok med solig balkong i västläge, högst upp i huset!

Varmt välkomna till denna väldisponerade 3 rok, högst upp i huset, med solig balkong i västläge. Bostaden erbjuder två stora sovrum, ett rymligt helkaklat badrum, stora fönster med ett fantastiskt ljusinsläpp samt en öppen planlösning mellan köket och det stora vardagsrummet. Närhet till skolor, restauranger & caféer, matbutiker, grönområden samt kommunikationer.

Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära.

På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor i världsklass. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset.

Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar.

Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn.

Visa mer
Slutpris

2 295 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.