Såld lägenhet på Tummelisas gata 4, 2 tr. i Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Tummelisas gata 4, 2 tr.

Townhouse-känsla i hjärtat av Annedal

Såld

Townhouse-känsla i hjärtat av Annedal

Nu får jag äntligen lov att presentera en av Annedals härliga 4:or i etage med townhouse-känsla!
Bostaden har genomgående smakfulla materialval och sobra väggkulörer vilket skapar en harmonisk känsla. De generösa fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och skapar tillsammans med den optimala planlösningen en häftig rymd och luftig upplevelse.

Nedre plan präglas av stora sällskapsytor; ett rymligt kök med plats för stort matbord och utgången till bostadens uteplats där man har fin vy över föreningens lekfulla innergård. Vardagsrummet är lättmöblerat och är anpassat för att umgås många! I ett av de gigantiska vardagsrumsfönstren kan man dessutom sitta i fönsterkarmen och dricka eftermiddagskaffet eller läsa en bok. På det nedre planet finns även ett av bostadens två helkaklade badrum, detta är inrett med tvättmaskin, torktumlare samt dusch.

På övre plan erbjuds tre väldisponerade sovrum, generös garderobsförvaring i platsbyggda garderober, ett badrum med plats för badkar samt en härlig balkong där ni kan njuta av solen från tidig morgon till sen eftermiddag.

Här bor ni i Brf Vårdträdet som är en mycket välskött förening med god ekonomi. I föreningens garage är det i ingen kö till parkeringsplatserna vilket är unikt i området. Utanför porten ligger Mariehällstorget med en välsorterad ICA-butik, Brödernas, gym och busshållplats. I närheten av bostaden finns fler restauranger, grundskola & flertalet förskolor. Det är även kort gångavstånd till Bromma Blocks, promenad-och joggingstråk samt Sundbyberg där det finns ett gediget serviceutbud och kommunikationsmedel med tvärbana, t-bana, bussar och pendeltåg.

Hjärtligt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

4 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.