Kommande försäljning lägenhet på Emils Gata 9, 3 tr. i Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Emils Gata 9, 3 tr.

Familjevänlig 4:a med parkutsikt

Kommande

Familjevänlig 4:a med parkutsikt

- Eftertraktad 4:a med parkutsikt - Stor balkong - Walk in closet & separat källarförråd - Belägen i hjärtat av Annedal -

Visa mer
Emils Gata 9, 3 tr. Emils Gata 9, 3 tr. [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Boarea: 101 kvm Förvaltarens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 3 av 5, hiss finns
 • Avgift: 6 575 kr. Inkl. värme och kallvatten. (+159 kr i obligatoriskt tillägg för bredband, telefoni och kabel-TV).
 • Förening: Brf Trollskogen
 • Byggnadsår: 2015
 • Område: Bromma / Annedal, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Emils Gata 9, 3 tr.

- Eftertraktad 4:a med parkutsikt - Stor balkong - Walk in closet & separat källarförråd - Belägen i hjärtat av Annedal -

Nu får jag äntligen lov att presentera denna familjevänliga 4:a med stor balkong i hörnläge med utsikt mot Annedalsparken och Mariehällsskolan. Lägenheten har genomgående stilsäkra färg-och materialval vilket skapar en tidlös och modern känsla.

Här erbjuds tre väldisponerade sovrum varav två är belägna i lugnt läge mot gård, generösa sällskapsytor tack vare en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, gäst-wc samt ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Exceptionellt goda förvaringsmöjligheter tack vare en stor klädkammare/walk-in-closet, flertalet garderober samt ett separat källarförråd.

Brf Trollskogen är en välskött förening som under de senaste åren har föreningen omförhandlat räntor på lån och genomfört kraftiga amorteringar vilket givit föreningen en mycket god ekonomisk status. Föreningen har ett stort parkeringsgarage med 71 garageplatser varav 15 st elbilsplatser. Till garageplatserna är det kort kö vilket är väldigt unikt i området!

Här bor ni i hjärtat av Annedal, som är ett mycket trivsamt område med kort gångavstånd till centrala Sundbyberg. Utanför porten finns Annedalsparken som bjuder in till lek både sommar-och vintertid. Endast 300 meter från lägenheten ligger Mariehällstorget med en välsorterad ICA-butik, gym och busshållplats. I närheten av bostaden finns även grundskola och flertalet förskolor. Tvärbanan öppnar 2022 och från Annedalssidan kommer gångstråket att gå från Dartanjangs gata i höjd med Pettssons gata genom koloniområdet vilket skapar en enklare kommunikationsväg mellan norr och söder.

Hjärtligt välkommen på visning!

 • Fin utsikt mot Annedalsparken!
 • Stor balkong i hörnläge
 • Stilsäkra material-och färgval
 • Walk in closet och separat källarförråd
 • Nära lekparker, förskolor, skolan & Mariehällstorget
 • Kort kö till garageplats

Fasad

Välkommen till Emils gata 9!

Visa mer

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Inez Domé

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

- Eftertraktad 4:a med parkutsikt - Stor balkong - Walk in closet & separat källarförråd - Belägen i hjärtat av Annedal -

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 575 kr, inkl. värme och kallvatten. (+159 kr i obligatoriskt tillägg för bredband, telefoni och kabel-TV).
Antal rum
4 rum + kök
Boarea
101 m² Förvaltarens information
Våning
3 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,221 %
Nettoskuldsättning
958 024 kr, Som underlag till beräkningen har föreningens årsredovisning (2022) använts samt det andelstal som funnits tillgängligt.
Kommentar till andelstal
Andelstal av årsavgift har inte kunnat inhämtas från föreningen. Av denna anledning kan inte uppgiften anges i objektsbeskrivningen.
Allmänt om lägenheten
- Till lägenheten hör ett förråd.

Föreningen

Namn
Brf Trollskogen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
105 lägenheter, 2 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Nej, föreningens mark är upplåten med tomträtt.
- Tomträttsavtalet omförhandlades 2022-04-01. Det blev en sänkning av avgälden där den nya avgälden landade på 907 900 kr per år. Avtalet gäller i 10 år framåt.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja, föreningen tillåter delat ägande.
Överlåtelseavgift
1 433 kr
Pantsättningsavgift
573 kr
Allmänt om föreningen
Brf Trollskogen är en äkta bostadsrättsförening som består av 105 bostadsrätter och 2 lokaler. Föreningen innehar marken med tomträtt.
Information om månadsavgiften
- Föreningen höjde avgiften med 5% från och med 2024-04-01.
Tv och Bredband
Föreningen har upphandlat ett gruppavtal med Ownit för bredband/TV/telefon.
- 8 TV-kanalar samt Ownit Play. Enskild medlem kan teckna sig för fler kanaler via Ownit direkt.
- Uttag finns i varje rum förutom våtrum och klädkammare. Gemensamt stjärnnät med modularuttag (RJ45) är installerat i lägenheterna.
Gemensamma utrymmen
Gemensamma utrymmen:
- Mysig innergård
- Barnvagnsförråd
- Cykelförråd
- Miljörum
Parkering
Garage-och parkeringsplatser:
- Föreningen har ett parkeringsgarage under huset med infart från Tummelisas gata 5.

- Det finns 71 st garageplatser. Kostnaden för en garageplats är 1200 kr/mån, och det står i dagsläget 3 st i kö (kontrollerat 2024-03-05).
- Det finns även 15 st laddplatser i garaget. En laddplats kostar 1350 kr/mån + debitering efter debitering för elförbrukningen via avin för årsavgiften som skickas ut månadsvis. Det står ingen i kö i dagsläget (kontrollerat 2024-03-05).
- Föreningen tror att kostnaderna för parkering kommer behöva höjas inom kort.

- Aimo park sköter all hantering kring uthyrningen av garageplatserna. Vid överlåtelse av lägenhet kan man meddela inflyttsdatum till Aimo park och boka upp sig för en plats.
Övrigt
- Varmvatten debiteras månadsvis i efterskott efter faktisk förbrukning, med en fördröjning på 3 månader.
- Föreningen har fått beviljat bygglov för balkonginglasningar. Inglasning sker tillsammans med Svenska Lumon AB. Ca 7-10 st lägenhetsinnehavare har hittills valt inglasning.

- Besök gärna föreningens hemsida: http://www.trollskogen.org/.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Genomförda renoveringar-och underhållsarbeten:
2022: Inglasning av balkonger
2021: 15 st laddstolpar installerades i garaget
2020: OVK genomförd
2018: Nya staket byggdes på innergården

Kommande renoveringar-och underhållsarbeten:
- Det finns inga större planer på renovering i närtid utöver ommålning av föreningens staket. Detta är ingenting som kommer påverka föreningens ekonomi (kontrollerat 2024-02-23).

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Frånluftsventilation m. värmeåtervinning
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2018-11-29
Energiklass
D

Allmänt om området

Annedal är en modern stadsdel i Bromma som ligger invid Stockholmsgränsen till Sundbyberg. Annedal innefattar över 2 500 bostäder totalt. Första inflyttningarna skedde under 2011 och stadsdelen innefattar nu bl.a. skola, förskolor, matbutiker, restauranger, café, närbutiker med postombud, skönhets-och frisörsalonger, gym och aktivitetsplatser för både juniorer och seniorer. Vid Mariehällstorget finns busshållplatsen som trafikeras av linje 113, 112 och Flygbussarna till Arlanda. Det byggs även en tvärbanehållplats att öppna mellan Solvalla och Annedal vilket kommer göra kommunikationsvägarna enklare för boende och besökare av området.

Annedalsparken ligger i hjärtat av området och blir en samlingsplats för områdets barn då det finns lekplats, plaskdamm, fotbollsplan, skogspartiområde och skridskobana under vintermånaderna.
Lönnebergaparken ligger invid Dartanjangs gata och stoltserar med stora gräsytor, lekplats, cykelpark och en hundrastgård för de fyrbenta.

Som boende i Annedal har man mycket kort gångavstånd till Bromma Blocks som ligger invid Bromma flygplats. Stormarknaden har ett generöst utbud av allt man kan tänkas behöva; Ica Maxi, Coop, City Gross, apotek, Systembolaget, restauranger och galleriashopping.

För den som vill känna på stadspulsen ligger Sundbyberg endast en kilometer bort. Där finns pubar, mysiga restauranger, caféer, Systembolag och ett stort serviceutbud. I Sundbybergs centrum finns även utmärkta kommunikationsmedel (tunnelbana, tvärbana, pendeltåg, buss och flygbussar).

Sammanfattningsvis välkomnas du till en helt ny, modern stadsdel innehållandes allt som behövs för en bekväm vardag. Närhet till Sundbybergs puls, men till Brommas lägre skattesats. Hjärtligt välkommen att trivas!

Kommunikation

Från Annedal tar ni er enkelt med busslinje 113 in till Sundbyberg eller vidare mot Solna. Det går även att ta buss 113 i andra riktningen mot Islandstorget för att åka vidare med tunnelbanans gröna linje. 112:an går till Alvik där det finns fler bussar, tvärbana och tunnelbana.

För tillfället genomförs byggnationen av en kommande tvärbanehållplats som kommer att vara belägen mellan Annedal och Solvalla. Via linjen går det bra att resa ut mot Helenelund via Kista eller in mot flygplatsen och Bromma Blocks där vidarebyte går att göra för att ta sig mot stan.

Närservice

Vid Mariehällstorget finns en välsorterad ICA-affär med paketutlämning och runt om i området ligger flera närbutiker (Direkten, Metalivs, Italgotti och Annedal närlivs). Det finns gott om restauranger, allt ifrån vår egen storfavorit MGL Sushi (som enligt oss har Stockholms bästa sushi), till Brödernas hamburgerrestaurang och Miss Goa som serverar indisk mat. Under både vardag och helg besöks området av Foodtrucks vid Mariehällstorget (där ni bl.a. kan njuta av serveringar av Churros, fräscha maträtter från Urban Deli eller Kolgrillsbilen). I området finns även skönhets-och massagesalonger och solarium.

Parkering

Områdesparkering på gatorna i området sker till taxa 5 (vilket kostar 5 kr/timme).
- Betalning sker varje vardag utom vardag före sön– och helgdag mellan klockan 07.00 och 19.00.
- Övriga tider är gatuparkeringen gratis.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Ring 0707-44 44 46 för en kostnadsfri värdering

Planritning