Såld lägenhet på Beckombergavägen 217 i Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckombergavägen 217

Perfekt planerad trea med balkong i söder, högst upp i huset

Såld

Perfekt planerad trea med balkong i söder, högst upp i huset

Högst upp i huset finner ni denna ljusa lägenhet som innefattar en stor balkong i söderläge, ett rymligt vardagsrum med plats för en större soffgrupp samt två väl tilltagna sovrum med gott om förvaring (det större med garderobsvägg). Utöver det har bostaden ett modernt kök med matplats som nås via vardagsrummet, och gör att hela lägenheten blir social och optimal för större härliga tillställningar med familj och vänner. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa fräscha ytskikt. Det helkaklade badrummet är stort och modernt och har både tvättmaskin och torktumlare, nu slipper du alla jobbiga turer till tvättstugan! Till bostaden hör även ett vindsförråd.

Parkeringsmöjligheterna är mycket goda, platser finns att hyra för enbart 450 kronor i månaden - Just nu finns dessutom lediga platser!

Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära.

På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset.

Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan och Sundbyberg på endast 10 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar.

Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn.

Visa mer
Slutpris

3 875 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.