Bromma / Abrahamsberg

Arkitektvägen 41

Fin 3:a högst upp i huset med balkong i väster!

Fin 3:a högst upp i huset med balkong i väster!

Välplanerad 3:a högst upp i huset! Vacker fiskbensparkett i original och en fungerande öppen spis i det stora vardagsrummet. Fint kök med bra förvaring och två stora sovrum med inbyggda garderober. Bostaden är belägen i en lugn och grönskade omgivning med endast kort gångavstånd till T-bana Abrahamsberg och härliga grönområden. Varmt välkommen!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 70 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 3 av 3
  • Avgift: 3 286 kr I månadsavgiften ingår värme och vatten.
  • Förening: Brf Diktsamlingen 1
  • Byggnadsår: 1938, Ombyggnadsår 2011
  • Område: Bromma / Abrahamsberg, Stockholm
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

Välplanerad 3:a högst upp i huset! Vacker fiskbensparkett i original och en fungerande öppen spis i det stora vardagsrummet. Fint kök med bra förvaring och två stora sovrum med inbyggda garderober. Bostaden är belägen i en lugn och grönskade omgivning. Stabil förening som gjort alla stora renoveringar som exempelvis stambyte i kök och badrum, tak- och fönsterrenovering! Brf Diktsamlingen 1 bildades 2006 och är en stabil förening bestående av 11 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 1 lokal. Här finns en tvättstuga och cykelrum i port 43. Lungt område och härliga grönområden som exempelvis Olovslundsdammen och ett populärt promenadstråk vid charmiga Lillsjön. Olovslunds IP ligger ett stenkast bort. Gångavstånd till Abrahamsberg t-bana, här finns bra utbud av närservice, gym och affär. Större utbud av restauranger, kläd- och inredningsbutiker samt mataffär finns att tillgå vid Bromma Blocks. Välkommen på visning! Mvh Malin Sköld, Svenska Mäklarhuset Bromma.

Vardagsrum

Rymligt ljust vardagsrum med god plats för både soffgrupp och matplats. Här finns en vacker fiskbensparkett och ljust målade väggar. Vardagsrummet har en fungerande öppen spis samt balkong med ett härligt västerläge.

COVID-19
Visa mer

Balkong

Trevlig balkong som nås från vardagsrummet genom en dubbeldörr. Här kan du njuta av solen under hela eftermiddagen och kväll, tack vare sitt västliga läge. Här kan du även möblera med ett mindre möblemang.

Visa mer

Kök

Trevligt kök med väldigt goda förvaringsmöjligheter. De släta skåpsluckorna i vitt och det vita kaklet över bänkskivan ger ett klassiskt utseende. Köket är utrustat med gasspis, fläkt, diskho och en kombinerad kyl/frys.

Visa mer

Hall

Välkomnande och rymlig hall med bra förvaring i direkt anslutning till entrén.

Visa mer

Sovrum 1

Sovrum 1 som är det största sovrummet är perfekt placerat i anslutning till hallen. Här finns en stor garderobsvägg med fyra garderober. Här erbjuds plats för både en bred säng samt byrå. Väggarna är målade i en mörkare nyans och ekparkett.

Visa mer

Sovrum 2

Sovrum 2 är ett stort sovrum med två inbyggda garderober. Här finner du ekparkett och vitmålade väggar. Rummet kan enkelhet inredas med både säng och förvaring.

Visa mer

Badrum

Stambytt (2011) badrum med badkar, wc, tvättställ med tillhörande kommod. Vita helkaklade väggar och på golvet ligger en klinker i mörkgrå nyans. Badrummet har ett härligt vädringsfönster som skänker ett fint ljusinsläpp.

Visa mer

Föreningen

Stabil förening med en engagerad styrelse. Till den här bostaden här ett källarförråd.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Promenadavstånd till Abrahamsbergs Centrum med butiker, service och kommunikationer.
Brommaplan ligger också inom gångavstånd. Här finns allehanda service såsom apotek, vårdcentral, systembolag, träningscenter, livsmedelsaffärer, banker, blomsteraffär, café samt bibliotek.

I närområden finns ett flertal skolor och dagis och ett stenkast bort ligger Brommas koloniträdgårdsområde.

Närhet till den populära Olovslundsparken med lekpark och badmöjligheter för de minsta och stora gräsytor för picknick och avkoppling. Fler badmöjligheter finns bara ett par kilometer bort där bl a Solviksbadet (Mälaren) med fina grönområden och promenadstråk. Inte långt borta ligger även Lillsjön med sin fina natur.

HISTORIA
Stockholms stad inköpte Abrahamsberg och Åkeslund 1904. Först i slutet av 1930-talet stadsplanerades marken och under åren 1937 till 1945 bebyggdes området med trevånings smalhus. Abrahamsberg byggdes av gult tegel och kallades därför "den gula staden". I Åkeslund däremot användes bara rött tegel och då skapades "den röda staden".

Kommunikation

Här finns Abrahamsbergs T-banestation (gröna linjen) som går mot Stockholm City och Vällingby/Hässelby.

Närhet till Brommaplan med både T-bana och bussförbindelse som tar Er ut till Ekerö och Solna, Sundbyberg m m.

Från Alvik kan Ni ta Tvärbanan söderut och nu är även Solnagrenen färdigställd.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.