Såld lägenhet på Knypplerskevägen 9 i Bromma / Åkeshov
Bromma / Åkeshov

Knypplerskevägen 9

Renoverad och välplanerad 2:a i perfekt läge

Såld

Renoverad och välplanerad 2:a i perfekt läge

Nu är en av områdets finaste lägenheter till salu i en omtyckt och välskött förening. Denna välplanerade 2:a på 42 kvm erbjuder ett generöst ljusinsläpp, härlig takhöjd, förvaringsmöjligheter utöver det vanliga och trevligt kök & badrum. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge omgivet av grönska och nära till tunnelbanan. Välkommen till denna smakfulla och trevliga lägenhet!

Här erbjuds en optimal planlösning där varje kvm nyttjas på bästa möjliga vis. Köket renoverades under 2021 och är rymligt, välplanerat och välutrustat med all utrustning ni kan tänkas behöva, och går ihop med vardagsrummet i en öppen och social planlösning. Fräscht och stambytt badrum från 2008, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och en stor klädkammare. Nytt golv (2021) i kök, vardagsrum, hall och klädkammare. Detta är helt enkelt ett hem att bara flytta in och trivas i!

Här bor ni i perfekt läge mellan Åkeshov (5 min bort) och Brommaplan (10 min bort) som erbjuder goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som tar er in till City på 20 minuter. Vid Brommaplan finns även restauranger, gym och matbutiker. Närhet till flera olika naturområden med mysiga promenadstråk och flera badplatser. Vidare bor ni här i en stabil och välskött förening som äger marken. Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

Den här bostaden och möjligheten får ni inte missa. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Visa mer
Slutpris

2 320 000 SEK

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Zaga Lisse

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Sovrum

Badrum

Hall

Förening

Övriga bilder

Planlösning