Annedal/Mariehäll

Mäklaren som säljer bäst i Annedal/Mariehäll

Vi är marknadsledande i vårt område. Kontakta oss om du vill köpa eller sälja bostad i Annedal/Mariehäll.

Ring 08-36 38 40  E-post [email protected] 

Bällstavägen 56, 168 72 Bromma

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Mäklare som ger mer!

Vårt mål är att alltid hjälpa dig som kund att känna sig trygg genom hela affären. Vi ser till att vara pålästa ut i fingerspetsarna för att kunna bistå med så mycket vi bara kan i alla lägen. En bostadsaffär är ofta bland de största affärer man gör i livet och våra fastighetsmäklare här i Bromma gör allt för att göra resan mot ett nytt boende så smidig och trivsam som möjligt.

Enligt fastighetsmäklarlagen så ska en mäklare vara opartisk mellan köpare och säljare utom vid ett hänseende, priset. Vi vet vad som krävs för att få så bra betalt som möjligt för en lägenhet, ett radhus eller en villa. Hör av dig så berättar vi gärna mer om det!

Ledande i Bromma

Svenska Mäklarhuset är Brommas marknadsledande fastighetsmäklare enligt Hemnet.

Fördelen för dig med att vi säljer flest bostäder i Bromma är att vi har då naturligtvis även har Brommas största kontaktnät av köpare. Vi träffar otroligt många spekulanter på våra visningar varje vecka som är ute och letar boende i Bromma. Dessa spekulanter vill ju inget annat än köpa bostad i vårt älskade Bromma. Går du i säljtankar eller vill ha en kostnadsfri värdering? Kontakta då Brommas största mäklare 😉

Följ oss på Facebook

Säljguiden

Så här går det till – från första möte till dess att din bostad är såld.

Hitta mäklare!

Letar du fastighetsmäklare? Vi är fastighetsbyrån du letat efter! Ska du köpa eller sälja? Det spelar ingen roll, kontakta oss om du har funderingar kring bostadsmarknaden. Vi utför kostnadsfri värdering av din lägenhet, radhus eller villa. Vi hjälper gärna till gratis vid rådfrågning om köp av bostad i Bromma. Går du i säljtankar så får du träffa oss helt förutsättningslöst och diskutera möjligheterna.

Bli visningsklar

Med vår tjänst Visningsklar, kan ditt hem vara ute till försäljning samma dag som du bestämmer dig för att sälja.

Så tycker våra kunder

Vi på kontoret

Sålt i området