Helsingborg Höganäs

Din mäklare i Helsingborg och Höganäs

Vi kan Helsingborg och Höganäs!

Ring 042-610 25 20 E-post HELSINGBORG@smh.se 

Grepgatan 44, 254 48 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.


SVENSKA MÄKLARHUSET

Svenska Mäklarhuset är både stora och små. Vi har kontor från Uppsala i norr till Malmö i söder – med utlandskontor i både Thailand och Spanien. Företaget grundades 1990 och har i stadig takt expanderat till de 30 kontor som finns idag. Svenska Mäklarhusets är ett etablerat varumärke som står för trygghet, kunskap och personlighet.

VI KAN HELSINGBORG!

Helsingborg sträcker sig från Rydebäck i söder till Utvälinge i norr, från Centrum och havet till de öppna landskapen och idylliska byarna. I Helsingborg finns det många mäklare och det är ofta en djungel att hitta rätt. Helsingborg med omnejd är en stor och komplicerad marknad att verka i. Det finns otroligt blandad bebyggelse och prisintervaller där det skiljer 10-tals miljoner kronor. Det är viktigt att välja en mäklare som kan marknaden, har gedigen erfarenhet och ett affärsmässigt driv! Efter sammanlagt ca 25 år på en av stans största mäklarfirmor bestämde vi oss för att starta eget. Vi ville ha möjlighet att utveckla vårt varumärke och mäklartjänst för att våra kunder skulle få det absolut bästa. Vi ville skapa en heltäckande mäklartjänst av högsta kvalitet med fokus på kunder, lojalitet och ärlighet. För er som söker mäklare i Helsingborg, välkomna till Svenska Mäklarhuset!

Säljguiden

Så här går det till – från första mötet tills dess din bostad är såld.

ANPASSAD EFTER DINA BEHOV

Vi tror på en personlig och anpassad försäljningsprocess skräddarsydd efter dina behov. Vår kunskap tillsammans med allt du vet om din bostad och ditt område blir en lyckosam kombination. Vill du vara delaktig i alla steg längs vägen? Gillar du inredningsdesign och styling? Vill du vara med och utforma säljmaterialet och tycka till om vad vi ska framhäva med bostaden? Bra då gör vi det tillsammans. Tycker du att en bostadsförsäljning är stressande, krångligt och jobbigt? Då kan du lugnt överlämna hela processen till oss, så håller vi dig underrättad längs hela vägen.

En försäljning med oss är anpassad efter dina behov, helt enkelt.

Så tycker våra kunder

Till salu ( 32 bostäder , varav 10 kommande försäljningar )