Helsingborg Höganäs

Mäklare i Helsingborg och Höganäs

Vi är mäklare i Helsingborg och Höganäs med mycket god lokalkännedom.

Ring 042-610 25 20 E-post HELSINGBORG@smh.se 

Grepgatan 44, 254 48 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.


SVENSKA MÄKLARHUSET

Svenska Mäklarhuset är både stora och små. Vi har kontor från Uppsala i norr till Malmö i söder – med utlandskontor i både Thailand och Spanien. Företaget grundades 1990 och har i stadig takt expanderat till de 30 kontor som finns idag. Svenska Mäklarhusets är ett etablerat varumärke som står för trygghet, kunskap och personlighet.

MÄKLARE I HELSINGBORG OCH HÖGANÄS

Efter sammanlagt närmare 25 år på en av stans största mäklarfirmor, bestämde vi oss för att starta eget; Linus Blixt, Anna Ernér, Eema Strand och Louise Scholander. Vi ville ha möjlighet att utveckla vårt varumärke och mäklartjänst för att våra kunder skulle få det absolut bästa. Vi ville skapa en heltäckande mäklartjänst av högsta kvalitet med fokus på kunder, lojalitet och ärlighet. Idag har vi utökat vårt team med tre duktiga mäklarkollegor; Stellan Kjellsson, Linda Gasslander och Johannes Midbjer, samt vår mäklarassistent Ulrika Anderberg. Vi är verksamma i Helsingborgs-, Bjuvs- och Höganäs kommun. Här finns det många mäklare och det är ofta en djungel att hitta rätt. Samtliga kommuner är relativt stora och det är en komplicerad marknad att verka i. Det finns otroligt blandad bebyggelse och prisintervaller där det skiljer 10-tals miljoner kronor. Just därför är det viktigt att välja en mäklare som kan marknaden, har gedigen erfarenhet och ett affärsmässigt driv! Tillsammans har vi på Svenska Mäklarhuset närmare 45 års erfarenhet av att sälja bostäder i dessa tre kommuner – vi kan det här.

Välkommen till oss!

ANPASSAD EFTER DINA BEHOV

Vi tror på en personlig och anpassad försäljningsprocess skräddarsydd efter dina behov. Vår kunskap tillsammans med allt du vet om din bostad och ditt område blir en lyckosam kombination. Vill du vara delaktig i alla steg längs vägen? Gillar du inredningsdesign och styling? Vill du vara med och utforma säljmaterialet och tycka till om vad vi ska framhäva med bostaden? Bra då gör vi det tillsammans. Tycker du att en bostadsförsäljning är stressande, krångligt och jobbigt? Då kan du lugnt överlämna hela processen till oss, så håller vi dig underrättad längs hela vägen.

En försäljning med oss är anpassad efter dina behov, helt enkelt.

Till salu ( 69 bostäder , varav 39 kommande försäljningar )