Lina Sweid
Lina Sweid Lina Sweid [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare

Lina Sweid

"För mig är det viktigt med återkoppling, hög kvalitet och genuint engagemang i varje affär."

Att få hjälpa till med en bostadsaffär är för mig att få vara en del av något stort i varje människas livssituation. Av den anledningen har jag en stor respekt för mitt jobb och min roll i denna process. Därför är min målsättning alltid att överträffa kundens mål och alltid försöka ge det där lilla extra.

För mig är det viktigt med återkoppling, hög kvalitet och genuint engagemang i varje affär. Att vara tydlig, ärlig och lyhörd är viktiga delar i min vardag. Inga frågor skall lämnas obesvarade och inget skall lämnas åt slumpen. Viktigt för mig att du som kund känner dig sedd och att vi tillsammans jobbar som ett team för att få bäst betalt för din bostad.

Jag har jobbat i branschen sedan 2015 och ser mig själv fortsätta många år framöver. En ledig dag spenderar jag gärna med ett träningspass på gymmet, umgås med min familj eller så fastnar jag lätt i köket bland grytor och kastruller. Jag älskar även att resa och upptäcka nya platser, såväl inom som utanför Sveriges gränser.

Går du i köp- eller säljtankar, har funderingar om marknaden eller helt enkelt vill ha en värdering – Tveka inte på att höra av dig till mig så skräddarsyr vi en process utifrån dina behov och önskemål med målet att uppnå perfektion!

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.