Såld radhus på Apeloxegatan 56 i Gustavslund
Gustavslund

Apeloxegatan 56

Attraktivt radhus på toppläge med två uteplatser och egen biluppställningsplats

Såld

Attraktivt radhus på toppläge med två uteplatser och egen biluppställningsplats

Ett fantastiskt radhus på bra läge med attraktiva materialval och som erbjuder två uteplatser med sol från morgon till kväll, biluppställningsplats på tomten för två bilar och 3-4 sovrum är nästan för bra för att vara sant. Men bara nästan - för här har vi det äntligen!

Inte bara bor ni billigt och bekvämt i detta drömboende, smaka även på generösa 124 kvadratmeter fördelat på två plan och med smart, genomtänkt planlösning. Det erbjuds stora sociala ytor i vardagsrum och kök, helkaklade badrum på vardera plan, tre sovrum, stort allrum som kan göras om till sovrum vid behov, bra klädkammare och en fräsch tvättstuga. I vardagsrummet inryms naturligtvis både en rejäl matplats för trevliga middagsbjudningar och ett större soffmöblemang för mysiga hemmakvällar. Härifrån finns också utgång till trädgården och trädäck med bra plats för utemöbler, en rejäl grill och gräsmatta. Rymligt förråd är också beläget här. Framsidans stenlagda uteplats är stor och här avnjuter Ni den härliga kvällssolen.

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, ICA Supermarket, förskolor, skolor och vårdcentral (med barnmorskemottagning). I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

Välkomna till Brf Apeloxen - en omtyckt förening på riktigt bra läge!

Visa mer
Slutpris

3 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.