Kommande försäljning villa på Lokvägen 27D i Påarp
Påarp

Lokvägen 27D

Kommande

Varmt välkomna till denna väldisponerade 1½-plans villa i familjevänliga Påarp. I gröna omgivningar och med goda förbindelser finner vi denna gedigna villa fördelat om 160 ljusa kvm på insynsskyddad och välvårdad trädgårdstomt. Huset som ligger på lugn återvändsgata har genomgående hög standard och har löpande renoverats vilket återspeglas i bostadens skick. Här erbjuds hög livskvalité i hemmet med stora umgängesytor och inte mindre en fyra väl tilltagna sovrum, två helkaklade mycket stilrena badrum och praktisk tvättstuga. Lägg där till garage, uterum och trädäck i bästa västerläge så får du denna bostadsdröm! Varmt välkommen hem!

Visa mer
Lokvägen 27D Lokvägen 27D [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 160 kvm
  • Byggnadsår: 1972
  • Område: Påarp, Helsingborg
  • Fastighetsbeteckning: Harflokan 2

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Lokvägen 27D

I familjära Påarp finner ni nu denna väldisponerade 1½-plans villa som ligger med närhet till skola, förskola samt tågstation som tar er enkelt in till Helsingborg centrum. Här bor ni bekvämt på lugn återvändsgata på insynsskyddad trädgårdstomt med gräsytor och fruktträd. Framsidan av huset pryds av vackra rhododendron buskar som leder oss in från garaget mot éntren.

Denna gedigna villa har löpande renoverats vilket återspeglas i den ljusa och smakfulla interiören. Fantastiska sällskapsytor i vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot trädgården och en vacker braskamin för mörka vinterkvällar. Från vardagsrummet nås husets uterum som passar perfekt för tidigare vårdagar. Vidare finner på vi stort och väldisponerat kök med plats för matbord intill fönstren med utsikt över framsidan. Utgång från köket till fint trädäck som är beläget i bästa västerläge. lägg där till två gediga sovrum, helkaklat badrum och praktisk tvättstuga som underlättar vardagens bestyr så får du detta väldisponerade éntreplan. Väll en trappa upp i huset finner vi två ytterligare två rymliga och luftiga sovrum samt elegant badrum och stort allrum.

På Lokvägen bor du lugn och bekvämt med närhet till allt du behöver. Varmt välkommen till denna bostadsdröm!

Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Johannes Midbjer, på 070-448 50 29 eller [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

HALL

Parkera bilen bekvämt på uppfarten eller garaget och ta stegen in mot ljus och välkomnande hall. Praktiskt klinkergolv och vitmålade väggar.

SOVRUM

På entreplan finner två fina och rymliga sovrum. 3-stavs ekparkettgolv i bägge sovrummen. Det första sovrummet har målade väggar och det andra tapetserade väggar. Stora fönster med utsikt mot husets grönskande baksida.

På huset ovanvåning finner vi resterande två sovrum som bägge har ljust laminatgolv. Första sovrummet på ovanvåningen har blom mönstrade tapeter och det andra har målade väggar i grått.

BADRUM

I anslutning till hallen på éntreplan finner vi mycket smakfullt renoverat badrum från 2019. Grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet har WC, kommod med vit skåpsinredning och badkar. Mindre mycket praktiskt vädringsfönster.

På ovanvåningen finner vi ytterligare ett fint badrum. Denna gången med marockanskt kakel och vitkaklade väggar. Robust kommod, WC, handdukstork och dusch med vikdörrar i glas.

KÖK

Smakfullt kök från IKEA från 2011. Köket erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpsluckor och är maskinellt utrustat med kyl, frys, inbyggnads ugn, micro och diskmaskin. gott om plats för matbord intill stora fönster som inger rikligt med dagsljus. Vidare finner ni utgång till trädäcket i soligt västerläge, här kan sommarens grillfest med fördel go om stapeln.

TVÄTTSTUGA

Praktisk tvättstuga med plastmatta och målade väggar. Tvättmaskin och torktumlare.

ALLRUM

På ovanvåningen möts vi av ett stort och ljust allrum. Praktiskt och smakfullt laminatgolv och målade väggar.

UTERUM

Underbart uterum som förlänger säsongerna.

UTEPLATS

På husets framsidan finner vi stort trädäck i bästa västerläge.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johannes Midbjer

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Varmt välkomna till denna väldisponerade 1½-plans villa i familjevänliga Påarp. I gröna omgivningar och med goda förbindelser finner vi denna gedigna villa fördelat om 160 ljusa kvm på insynsskyddad och välvårdad trädgårdstomt. Huset som ligger på lugn återvändsgata har genomgående hög standard och har löpande renoverats vilket återspeglas i bostadens skick. Här erbjuds hög livskvalité i hemmet med stora umgängesytor och inte mindre en fyra väl tilltagna sovrum, två helkaklade mycket stilrena badrum och praktisk tvättstuga. Lägg där till garage, uterum och trädäck i bästa västerläge så får du denna bostadsdröm! Varmt välkommen hem!

Visa mer

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Harflokan 2
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
6 rum, varav 4 sovrum
Boarea
160 m² taxeringsinformation
Tomtarea
624 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Luft/Vattenvärmepump samt braskamin
BYGGNADSÅR
1972 
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Fasad
Tegel/Trä
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Självdrag
RENOVERINGAR MM.
2020 Ny elcentral.
2017 Omläggning av tak på garaget.
2016 Renovering av hall.
2016 Nytt tak med utsprång.
2016 Nytt badrum ovanvåning.
2015 Byte av träfasad i väster samt målning.
2014 Inglasning av altan samt ny éntredörr.
2013 Renovering av trädäck.
2012 Ny altan i uterummet.
2011 tre nya fönster éntresidan.
2011 Byte av syllar.
2011 Nytt kök (IKEA).
2010 Byggnation av förråd.
2010 Ommålning av garage
2010 Ny värmepump
2009 Ny panel på éntresidan
2009 Installation av braskamin
2008 Byte av element
2007 Byte av panel i öster samt målning av panel i väster
2007 Ny dörr grovkök

Ekonomi

FASTIGHETSAVGIFT
9 525 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,64%
TAXERINGSVÄRDE
1 998 000 kr (Taxeringsår 2018)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 534 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
2 056 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Kommentar
Driftkostnaden kommer publiceras i samband med att bostaden går ut på marknaden då det kraftigt kan variera beroende av när i tiden det blir aktuellt.

Energideklaration

Energideklaration
Ej utförd

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Påarp GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Radio-tv och/eller tele, Värmeanläggning
Planbestämmelser
Tomtindelning Stadsplan

Allmänt om området

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960- och 1970-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Det verkliga uppsvinget för Påarp kom i början av 1960-talet då bostadsområdet kring Lokvägen började byggas. Under 15 år byggdes drygt 200 villor.
Efter att ha varit utan järnvägsförbindelse under nästan 20 år öppnades Påarps pågatågsstation 1991. Påarp har därmed järnvägsförbindelse med både Helsingborg och österut mot Bjuv, Åstorp och Hässleholm. Påarp är en ort med mycket grönområden och goda möjligheter för motion. I Påarp ligger Påarps skola som är en F-9 skola med cirka 455 elever. I det övriga serviceutbudet på orten hittar vi bibliotek, vårdcentral och livsmedelsbutik.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Påarp? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Påarp för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Påarp nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

HALL

SOVRUM

BADRUM

KÖK

TVÄTTSTUGA

ALLRUM

UTERUM

UTEPLATS

Övriga bilder