Lägenhet till salu på Kronovallsgatan 4 i Mariastaden
Mariastaden

Kronovallsgatan 4

På högt och fritt läge - Modern 2:a med solsäker balkong och nyproduktionskänsla i Mariastaden!

Till salu

På högt och fritt läge - Modern 2:a med solsäker balkong och nyproduktionskänsla i Mariastaden!

På våning 5 av 6 på Kronovallsgatan 4 finner du denna moderna 2:a. Med ett skick som fortfarande andas nyproduktion är detta en lägenhet Ni kan flytta rakt in i! Här finner ni en rymlig inglasade balkongen i sol säkert västerläge som ger en avkopplande atmosfär. Här kommer ni tillbringa otaliga timmar njutandes av solens värmande strålar. Mariastadens läge ger dig smidiga pendlingsmöjligheter och nära kontakt med naturen i Pålsjö skog. Boka din visning idag och upptäck ditt nya hem på Kronovallsgatan 4!

Visa mer
Kronovallsgatan 4 Kronovallsgatan 4 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 750 000 kr
  • Boarea: 59 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 5 av 6, hiss finns
  • Avgift: 4 422 kr. Avgiften inkluderar värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 222 kr tillkommer för Telia Tripple Play.
  • Förening: HSB BRF Vitsippan i Mariastaden
  • Byggnadsår: 2018
  • Område: Mariastaden, Helsingborg

1 750 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kronovallsgatan 4

Välkommen hem till Kronovallsgatan 4! Här erbjuds Ni 59 luftiga kvadratmeter med genomgående planlösning på högt och fritt läge. Med ett skick som fortfarande andas nyproduktion, behöver du inte tänka på renoveringar eller uppgraderingar - det är bara att flytta in och njuta av ert nya hem.

Lägenheten erbjuder ett modernt och välutrustat i en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en social atmosfär i bostaden. Tack vare lägenhetens genomgående planlösning, att vi befinner oss högt upp i huset och de stora fönsterpartierna skapas härlig känsla av rymd och luftighet. Vidare erbjuds ett generöst badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, stort sovrum och i direkt anslutning en stor walk-in closet.

Ett av höjdpunkterna i denna bostad är den rymliga inglasade balkongen, perfekt för avkoppling eller att umgås med vänner och familj. Här ute, på högt och fritt läge, erbjuds en härlig utsikt i västerläge. Här kan du njuta av solnedgångar och lugn, i insynsskyddad avkopplande atmosfär.

Området Mariastaden erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter med närheten till motorväg och 111:an. Pendeltågsstation och buss är bara en kort promenad bort, vilket gör det enkelt att ta sig till Helsingborgs stadskärna eller andra destinationer. Dessutom finner du mataffär i närheten och har bekvämt avstånd till den vackra Pålsjö skog, perfekt för avkopplande promenader och friluftsliv.

Denna lägenhet passar dig som letar ett bekymmersfritt boende där det bara är att flytta in! Missa inte chansen, kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt det har att erbjuda.

Välkommen till ert nya hem!

  • Objektnr. enligt ek.plan: A1403

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Odd Rydin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

På våning 5 av 6 på Kronovallsgatan 4 finner du denna moderna 2:a. Med ett skick som fortfarande andas nyproduktion är detta en lägenhet Ni kan flytta rakt in i! Här finner ni en rymlig inglasade balkongen i sol säkert västerläge som ger en avkopplande atmosfär. Här kommer ni tillbringa otaliga timmar njutandes av solens värmande strålar. Mariastadens läge ger dig smidiga pendlingsmöjligheter och nära kontakt med naturen i Pålsjö skog. Boka din visning idag och upptäck ditt nya hem på Kronovallsgatan 4!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 422 kr, Avgiften inkluderar värme och vatten.
Obligatoriskt tillägg om 222 kr tillkommer för Telia Tripple Play.
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m² föreningens information
Våning
5 av 6, hiss finns
Andel i förening
1,1971 %
Andel av årsavgift
1,1971 %
Nettoskuldsättning
899 335 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen (2022). För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Uteplats
Stor inglasad balkong i västerläge. Hela balkongen går även att öppna upp.

Föreningen

Namn
HSB BRF Vitsippan i Mariastaden
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
76 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 183 kr
Pantsättningsavgift
475 kr
Allmänt om föreningen
De tre huskropparna som omfattar Brf Vitsippan i Mariastaden byggdes 2017 och 2018 utav PEAB.
Tv och Bredband
Den boende kan väla Telia Tripple Play för förmånliga 222 kr/mån.
Parkering
Föreningen har parkeringsplatser för ca 500 kr/mån. Till parkeringen är det separat kö. I övrigt finns det gratis parkeringsplatser i kringliggande gator.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX (mekanisk från- och tilluft)
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
1 750 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,65%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 000 kr/år
Försäkring
2 256 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 256 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Kostnad för försäkring är individuell och kan därför ändras.
Energideklaration
Utförd 2021-06-30
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
63 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Mariastaden är en stadsdel i norra Helsingborg som byggts upp kring det tidigare sjukhusområdet Sankta Maria Sjukhus. Stadsdelen började byggas i slutet av 1990-talet och växer fortfarande etappvis. Området är tänkt att sträcka sig från sjukhusområdet i väster till Maria Station i öster. Alla kvarter ritas av olika arkitektkontor, vilket ska ge stadsdelen en varierad bebyggelse. Det finns flera skolor i Mariastaden, bland annat den kommunala Maria Parkskolan. I utkanten av området ligger vårdboendet Kungshult. Dessutom hittar ni även vårt kontor i Mariastaden, på Grepgatan 44. Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra. Vid tågstationen Maria stannar både de tåg som ska söderut mot Malmö och de som ska norrut mot Ängelholm och Förslöv.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Mariastaden? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Mariastaden för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Mariastaden nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

Planlösning