Kommande försäljning lägenhet på Porlagången 20 i Ramlösa
Ramlösa

Porlagången 20

Bekvämt och stilrent boende i uppskattad förening!

Kommande

Bekvämt och stilrent boende i uppskattad förening!

Nu har vi glädjen att få förmedla detta bekväma och trivsamma boende fördelat om 82,5 ljusa och välplanerade kvadratmeter. Bostaden har två rymliga sovrum, elegant badrum och fint kök. Lägg där till stort och luftigt vardagsrum med utgång till uterummet som förlänger säsongerna. Trädgården är välvårdad med ombonade blomsterrabatter. Detta trivsamma boende är en riktig bostadspärla!

Visa mer
Porlagången 20 Porlagången 20 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 82.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Avgift: 5 856 kr. Avgiften inkluderar värme, VA, kabel-TV och bostadsrättstillägg.
  • Förening: HSB BRF Brunnsparken
  • Byggnadsår: 1984-1987
  • Område: Ramlösa, Helsingborg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Porlagången 20

Varmt välkomna till Porlagången 20 i familjära Ramlösa. Här bor ni i ett familjevänligt område med naturen i form av Ramlösa Brunnsparken precis runt knuten med vackra promenadstråk. I närområdet finns förskola, skola och bra kommunikationer i form av både buss och tåg. För pendlaren nås E6:an på bara några få minuter.

Väl inne i bostaden möts vi av en ljus och välplanerad interiör. Hallen erbjuder gott om förvaring i garderober och leder oss in i köket som är praktiskt och funktionellt. Här ges plats för matbord vid fönstren med utsikt över den stensatta framsidan med blomsterrabbater. Till höger från hallen finner vi badrummet som är helkaklat och elegant. Här är det även förberett för att sätta in tvättmaskin. Vidare in i bostaden finner vi två generösa sovrum med fint ljusinsläpp från stora fönster och med gott om förvaring i klädkammare. Vardagsrummet knyter samman bostaden med stora ytor och utgång till inglasat uterum. I uterummet sitter ni bekvämt från tidig vår till sen höst med uppsikt över den lilla men mycket söta trädgården med blomsterrabber och tillgång till stort förråd. Missa inte chansen till detta trivsamma boende i uppskattade HSB Brf Brunnsparken - en omtyckt förening på bra läge!

  • Uterum.
  • Lummig trädgård.
  • Hemtrevligt.

FASTIGHETEN

HALL

KÖK

BADRUM

VARDAGSRUM

SOVRUM

UTERUM

TRÄDGÅRD

PLANRITNINGAR

Planlösning

Om bostaden

Nu har vi glädjen att få förmedla detta bekväma och trivsamma boende fördelat om 82,5 ljusa och välplanerade kvadratmeter. Bostaden har två rymliga sovrum, elegant badrum och fint kök. Lägg där till stort och luftigt vardagsrum med utgång till uterummet som förlänger säsongerna. Trädgården är välvårdad med ombonade blomsterrabatter. Detta trivsamma boende är en riktig bostadspärla!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 856 kr, Avgiften inkluderar värme, VA, kabel-TV och bostadsrättstillägg.
Antal rum
3 rum
Boarea
82.5 m² föreningens information
Andel i förening
0,29985 %
Nettoskuldsättning
Andel av årsavgift har inte gått att få fram från föreningen, vilket gör att beräkningen inte kan göras på rätt vis och därför finns inte indirekt nettoskuldsättning angiven i objektsbeskrivningen.
Kommentar till andelstal
Uppgift om andel av årsavgift saknas.
Uteplats
Trädgård med stort uterum och fina blomsterrabatter.
På framsidan finner vi trevlig stensatt yta omgett av lavendelbuskar.

Föreningen

Namn
HSB BRF Brunnsparken
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
284 lägenheter, 11 lokaler
Äger föreningen marken
Föreningen äger fastigheten Musikanten 83.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande:

2 rum & kök, 47 st
3 rum & kök, 78 st
4 rum & kök, 150 st
5 rum & kök, 3 st
6 rum & kök, 6 st

I Kvartersgården finns områdeskontoret, sporthall och festsal, samt i källaren hobbyutrymmen och driftslokaler. Föreningen har också en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra för besökanden.
Tv och Bredband
ComHem (kabel).
Fiber finns installerat.
Parkering
Föreningen har 170 parkeringsplatser, 24 carportar och 108 garage.
Kölista finns som man ställs på dagen för tillträde om man är intresserad. Undertiden får man köpa ett månadskort till gästparkeringen för ca 200 kr.
FÖRSÄKRING
Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar.
Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Läs årsredovisningen under sida 2 (15) för detaljerad information om utförda, pågående och planerade renoveringar och underhåll.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
1-plans bostadsrättsradhus
BYGGNADSÅR
1984-1987
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd i trädgården på baksidan av bostaden.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,651%
Pantsatt
Nej

DRIFT

DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Förbrukningen avser nuvarande ägare och kan komma och ändras beroende på förbrukning och avtal.
Nätbolag
Öresundskraft
Elleverantör
Öresundskraft
Energideklaration
Utförd 2019-05-07
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
141 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Ramlösa är ett lugnt och barnvänligt område nära såväl grönområden som centrala Helsingborg. Stadsdelen avgränsas i väster och i söder av stadsmotorvägen Malmöleden, i norr av Clausgatan och i öster av Österleden. I Ramlösa bor cirka 4 500 personer.
Ramlösa är känt för mineralvattnet från sin flera hundra år gamla hälsobrunn. Länge fungerade Ramlösa som kurort och miljön kring hälsobrunnen är väl bevarad. Den gamla brunnsparken är skyddad som byggnadsminne. Områdena närmast hälsobrunnen i norr, öster och söder består till största delen av villor från slutet av 1800-talet och början av 1900-talet. Utanför detta villaområde har det från 1960-talet och framåt byggts både villor och radhus. I området finns det en rad olika förskolor samt Brunnsparksskolan, Västra Ramlösa skola och Ramlösa Friskola. Det finns även en vårdcentral. I Ramlösa är kommunikationerna goda med närhet till både E4:an och pendeltågstationen.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Ramlösa? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Ramlösa för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Ramlösa nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johannes Midbjer

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

FASTIGHETEN

HALL

KÖK

BADRUM

VARDAGSRUM

SOVRUM

UTERUM

TRÄDGÅRD

PLANRITNINGAR

Planlösning