Såld lägenhet på Hjalmar Forsbergs Gata 14 i Tågaborg
Tågaborg

Hjalmar Forsbergs Gata 14

Drömbostad med stor balkong, generös takhöjd och fantastiska fönsterpartier

Såld

Drömbostad med stor balkong, generös takhöjd och fantastiska fönsterpartier

Fantastisk lägenhet på kanonläge!

I denna pärla kan ni pricka av punkt efter punkt på checklistan; en välplanerad tvåa i toppskick sen ombyggnationen, generös takhöjd, stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp och charm som attraherar. En bostad där gammalt möter nytt i en perfekt kombination och till detta en riktigt härlig balkong mot lugn innergård.

Ta hissen eller några trappsteg upp ett våningsplan i bostadshuset och Ni gör entré genom ytterdörren. Släng av era sneakers, häng upp kavajen och påbörja rundtur i Ert nya hem som erbjuder ett trevligt kök med stilren känsla och ljus interiör, ett helkaklat duschrum och ett vackert vardagsrum som badar i ljus. Under fötterna ligger ett parkettgolv och här inryms både stor matplats och bra soffgrupp. Sovrummet är rymligt och innehar praktisk garderobsvägg.
Till lägenheten hör ett förråd.

Föreningen erbjuder gästlägenhet (upp till fyra gäster), gemensamhetslokal/festlokal (upp till 30 personer), cykelrum och parkeringsplatser (separat kö).

På Hjalmar Forsbergs gata 14 bor Ni i hjärtat av Tågaborg med gång- och cykelavstånd till det mesta som staden har att erbjuda! Inom behagligt promenadavstånd nås Vikingsbergsparken med sin härliga utsikt, natursköna Pålsjö skog med populära löpslingor och inte minst ett dopp i Öresund. I närområdet erbjuds närservice i form av bl. a. livsmedelsbutik, pizzerior, konditori och frisörer. Upp på cykeln och inom några få minuter nås Olympia, Knutpunkten och Norra Hamnen, men också stadsbiblioteket med härliga Stadsparken utanför där Ni enkelt lånar en bok, häller upp en kopp kaffe och njuter i solen. Att kunna vakna upp en solig lördag och spontant ta en tur till mysiga Helsingör eller uppleva pulsen i Köpenhamn utan att bekymra sig för parkering är extra lyx!

Detta är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten!

Visa mer
Slutpris

2 225 000 SEK

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.