Johannes Midbjer
Johannes Midbjer Johannes Midbjer [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare

Johannes Midbjer

Jag heter Johannes Midbjer. Jag är en levnadsglad person som älskar livet jag lever tillsammans med min familj ute i natursköna Farhult dit familjen flyttade våren 2022 efter att bott i Rydebäck under många år. Här ska vi förverkliga vår dröm om att bygga hus en resa jag gärna delar med mig av då det ger många nya erfarenheter!

För mig är det ett sant nöje att få arbeta med min största passion. Brinner man för något är det så mycket enklare att genomföra det där lilla extra i varje affär vilket återspeglas i mina försäljningar och affärer. Med erfarenhet från 2013 och ett genuint intresse för fastighetsaffärer och service är min målsättning alltid att leverera på hög nivå och både säljare som köpare alltid ska vilja rekommendera mig och min tjänst vidare till sina nära och kära. Jag älskar att prata bostäder och se till deras sanna potential. Varje bostadsaffär jag genomför har en tydlig plan med klara mål. Inga bostäder är små eller för stora den ska bara vara rätt till just för dig/er!
Tillsammans hjälper jag er mot ert mål om att förverkliga just er bostadsdröm.

Jag är högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.