Villa till salu på Fjärdingsmansgatan 2 i Eskilsminne
Eskilsminne

Fjärdingsmansgatan 2

Välkommen till ditt drömhem i det eftertraktade Eskilsminne!

Till salu

Välkommen till ditt drömhem i det eftertraktade Eskilsminne!

I den omtyckta stadsdelen Eskilsminne finner du detta välskötta 1-planshus med en inbjudande atmosfär. Perfekt för den växande familjen med närhet till skolor och grönområden.

Ett tillfälle att skapa ditt drömboende och bli en del av denna fantastiska gemenskap. Kontakta oss nu för att upptäcka mer om detta underbara hem på Eskilsminne!

Visa mer
Fjärdingsmansgatan 2 Fjärdingsmansgatan 2 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Pris: 4 995 000 kr
 • Antal rum: 5 rum
 • Boarea: 76 kvm + 76 kvm biarea
 • Byggnadsår: 1962
 • Område: Eskilsminne, Helsingborg
 • Fastighetsbeteckning: Tegen 25

4 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Fjärdingsmansgatan 2

Detta välbevarade 1-planshus med källare erbjuder en enastående möjlighet att skapa ett varmt och inbjudande hem. Beläget i den barnvänliga och högt efterfrågade stadsdelen Eskilsminne, är detta en plats där gemenskap och bekvämlighet möts. Huset ligger inbäddat i en lugn och familjevänlig miljö där grönska och naturen är en del av vardagen. Eskilsminne erbjuder en perfekt kombination av närhet till stadslivets bekvämligheter och samtidigt en avkopplande tillvaro. Med närhet till skolor, lekplatser och grönområden blir detta ett idealiskt hem för den växande familjen.

Huset välkomnar dig med en ljus och rymlig interiör där varje rum har utformats för att maximera komforten och funktionen. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och samvaro, medan det moderna köket utrustat med bra apparater blir hjärtat i hemmet. De väl tilltagna sovrummen erbjuder en fridfull tillflykt, och de stilrena badrummen är en plats för avkoppling och välbefinnande. Den rymliga källaren utgör en mångsidig yta med stor potential för skapande och anpassning efter dina behov. Med generösa utrymmen finns det möjlighet att skapa ett extra vardagsrum, lekrum för barnen, eller varför inte ett träningsområde eller hobbyrum? Endast din fantasi sätter gränserna.

Den välskötta trädgården bjuder in till utomhusaktiviteter och avkoppling. Perfekt för familjens grillkvällar eller lugna stunder i solen. Den stora tomten erbjuder gott om utrymme för lek och grönska. Detta 1-planshus med källare på Eskilsminne är inte bara ett hem – det är en livsstil. Här erbjuds en harmonisk kombination av bekvämlighet, charm och potential för att skapa ditt drömboende. Missa inte chansen att bli en del av denna fantastiska gemenskap.

Kontakta oss redan idag för att upptäcka mer om detta underbara hem och ta det första steget mot att förverkliga dina boendedrömmar på Eskilsminne!

Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Odd Rydin på 0722-93 50 50 eller maila till [email protected].

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

 • Highlights:
 • Rymligt vardagsrum för gemenskap
 • Modernt kök
 • Generösa sovrum för avkoppling
 • Potential i den mångsidiga källaren
 • Välskött trädgård för utomhusliv

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Odd Rydin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

I den omtyckta stadsdelen Eskilsminne finner du detta välskötta 1-planshus med en inbjudande atmosfär. Perfekt för den växande familjen med närhet till skolor och grönområden.

Ett tillfälle att skapa ditt drömboende och bli en del av denna fantastiska gemenskap. Kontakta oss nu för att upptäcka mer om detta underbara hem på Eskilsminne!

Visa mer

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Tegen 25
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
5 rum, varav 3 sovrum
Boarea
76 m² + 76 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
464 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Fjärrvärme
BYGGNADSÅR
1962 
Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Fasad
Tegel
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Stomme
Lättbetong
Grundläggning
Källare
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Självdrag
RENOVERINGAR MM.
Utförda renoveringar:
2022 - badrum entréplan
2021 - altaner + pergolor
2020 - förråd
2018 - växthus
2017/2018 - vitvaror
2012 - badtunna
2012 - garage
2006 - uterum
2005-2006 - källare
2004 - tak
2003 - dränering
Övriga byggnader
Garage, förråd, växthus.

Ekonomi

Utgångspris
4 995 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
9 525 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,65%
TAXERINGSVÄRDE
2 386 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 204 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
1 190 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
14 737 kr/år
El
16 768 kr/år
VA
6 965 kr/år
Renhållning
4 135 kr/år
Kommentar
Driftkostnaden är personlig och kan komma att variera.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
42 605 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Nätbolag
Öresundskraft
Elleverantör
Öresundskraft
Elförbrukning
4 178 kWh/år

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Ändring Av Detaljplan (1986-01-09) Tomtindelning (1960-06-02) Stadsplan (1957-07-19)

Allmänt om området

Eskilsminne är en stadsdel i sydöstra Helsingborg som fått sitt namn av lantbrukaren Per Eskilsson som ägde marken i början av 1900-talet. Han såg att stadens arbetare gjorde utflykter till ängarna i området och när Eskilsson dog 1903 uppgav han i sitt testamente att tomterna skulle upplåtas till arbetare och hantverkare och vara ungefär 1 000 kvadratmeter så att hemmansägarna kunde odla potatis och hålla djur. Stadsdelen består nästan uteslutande av villaområde. De flesta av husen fick en för tiden typisk utformning med en nästan kvadratisk plan med sadeltak och fasader i tegel eller puts. Stadsdelen avgränsas i norr av Jordbodalen dit man gärna tar sig för en promenad med hunden eller joggingtur. På Harlyckans Idrottsplats i utkanten av området spelar Eskilsminnes IF sina hemmamatcher så även Högaborgs BK. Ica Gustavslund och Netto är matvarubutiker som finns i närheten. Apotek, vårdcentral, tandläkare och bageri finns i Elinebergs Centrum, ett stenkast bort.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Eskilsminne? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Eskilsminne för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Eskilsminne nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

Planlösning