Kommande försäljning radhus på Liegatan 16B i Mariastaden
Mariastaden

Liegatan 16B

Radhus med trädgård och egen biluppställningsplats

Kommande

Radhus med trädgård och egen biluppställningsplats

Liegatan 16B Liegatan 16B [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 108 kvm föreningens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Avgift: 4 725 kr
  • Förening: Brf BoKlok Maria Station
  • Byggnadsår: 2017
  • Område: Mariastaden, Helsingborg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Liegatan 16B

På bra läge ligger detta trevliga radhus! Stilrena interiörval, härlig trädgård, mindre uteplats på entrésida, biluppställningsplats för två bilar vid huset och praktiskt förråd är bara några av alla fördelar att nämna.

Här bor Ni billigt och bekvämt med en låg driftskostnad, välplanerade 108 kvadratmeter fördelade på två plan och en smart planlösning som erbjuder bra sociala ytor i vardagsrum och kök. I vardagsrummet inryms soffmöblemang för hela familjen till fredagsmyset samtidigt som matplatsen inbjuder till trevliga middagar med kära vänner. Utgång till trädgården med bra plats för utemöbler, en rejäl grill och lek lek för barnen. I bostaden finner Ni vidare två bra badrum, tre sovrum och klädkammare.

I attraktiva och växande Mariastaden bor Ni i lugna och barnvänliga omgivningar med närhet till havet, så varför inte bara rulla ner med cykeln till populära Pålsjöbadet eller strandpromenaden? Natursköna Pålsjö Skog med sina populära löpslingor får inte missas och ligger på behagligt promenadavstånd. Ett stenkast från bostaden finns bl a ett välsorterad ICA Supermarket, frisör och restaurang. I närområdet finns både vårdcentral, skola, ett antal förskolor och ett flertal lekplatser. Bra pendlingsmöjligheter med goda kommunikationer i form av buss och för den bilburne är det nära ut till 111:an, E4:an & E6:an. Maria Station - för dig som färdas på räls - nås på bara några minuter.

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Stellan Kjellsson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 725 kr
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
108 m² föreningens information
Andel i förening
5,55556 %
Uteplats
Trädgård på baksidan i form av trädäck.
Entrésidan erbjuder mindre uteplats.
Bilplats
Biluppställningsplats för två bilar utanför entrén.
Gratis parkering på kringliggande gator.

Föreningen

Namn
Brf BoKlok Maria Station
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
18 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Fastigheten Helsingborg Högaffeln 1 har en tomtareal om 3522 kvm. Marken innehas med äganderätt. Föreningens byggnader uppfördes under 2016-2017, inflyttning påbörjades maj 2017.

Fastigheten består av 18 bostadsrätter i radhus om tre och tre i två våningsplan. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan uppgår till 1 944 kvm.

Lägenhetsfördelningen är 18 st 4 rok - samtliga bostäder har 108 kvm i bostadsyta.
Tv och Bredband
Fiber
Parkering
Varje radhus innehar biluppställningsplats framför huset.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
2-plansradhus
BYGGNADSÅR
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX (mekanisk från- och tilluft)
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd i trädgård.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,651%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
8 647 kr/år
Uppvärmning
10 834 kr/år
vatten
6 559 kr/år
Renhållning
2 700 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
28 740 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Kommentar
Driftskostnader och förbrukning gällande el och uppvärmning är för helår 2021. Kostnader kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Kostnad för hemförsäkring tillkommer.
Nätbolag
Öresundskraft
Elleverantör
Öresundskraft
Elförbrukning
3 067 kWh/år
Energideklaration
Utförd 2020-02-20
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
73 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Mariastaden är en stadsdel i norra Helsingborg som byggts upp kring det tidigare sjukhusområdet Sankta Maria Sjukhus. Stadsdelen började byggas i slutet av 1990-talet och växer fortfarande etappvis. Området är tänkt att sträcka sig från sjukhusområdet i väster till Maria Station i öster. Alla kvarter ritas av olika arkitektkontor, vilket ska ge stadsdelen en varierad bebyggelse. Det finns flera skolor i Mariastaden, bland annat den kommunala Maria Parkskolan. I utkanten av området ligger vårdboendet Kungshult. Dessutom hittar ni även vårt kontor i Mariastaden, på Grepgatan 44. Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra. Vid tågstationen Maria stannar både de tåg som ska söderut mot Malmö och de som ska norrut mot Ängelholm och Förslöv.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Mariastaden? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Mariastaden för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Mariastaden nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

Planlösning