Lägenhet till salu på Fyrverkaregatan 12A i Fredriksdal
Fredriksdal

Fyrverkaregatan 12A

Hemtrevligt boende med inglasad balkong och modernt kök. Ett trivsamt hem för bekväm vardag!

Till salu

Hemtrevligt boende med inglasad balkong och modernt kök. Ett trivsamt hem för bekväm vardag!

Välkommen till Fyrverkaregatan 12A! Denna ljusa bostad på 3e våningen bjuder på en inbjudande och hemtrevlig atmosfär. Njut av morgonsolen på den inglasade balkongen. Renoverat kök (2023) med modern standard, rymligt sovrum, stambytt badrum (2013), och ett luftigt vardagsrum. Ett perfekt hem för bekvämt och trivsamt boende!

Visa mer
Fyrverkaregatan 12A Fyrverkaregatan 12A [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 895 000 kr
  • Boarea: 57 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3 av 5, hiss finns
  • Avgift: 4 992 kr. Inkl. värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Kostnad för el debiteras kvartalsvis efter avläsning. Kostnad för el Sep-Nov uppgick till 1565kr.
  • Förening: HSB Brf Fyrverkaren
  • Byggnadsår: 1972
  • Område: Fredriksdal, Helsingborg
utgångspris

895 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Fyrverkaregatan 12A

Varmt välkomna hem till Fyrverkaregatan 12A och denna genomgående ljusa och hemtrevliga bostad. Här bor du på insynsskyddat och fritt läge på 3e våningen med en rymlig inglasad balkong varifrån du du tar dagens första kopp kaffe och njuter av morgonsolen.

Hissen från entréplan tar oss bekvämt upp till lägenheten, här möts vi av en välkomnande hall med avhägningsmöjligheter och bra med förvaring i garderoberna längst ena väggen. Direkt till vänster når vi det stambytta badrummet (2013), här finner vi vägghängd WC, handfat, handdukstork samt dusch bakom glasväggar.

Köket har under 2023 renoverats och här möts vi av via köksluckor och genomgående fräsch standard. Här erbjuds gott om utrymme för matlagning och förvaring, samtidigt som det lämnas plats för matbord till 4-5 personer. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn i arbetshöjd, micro, diskmaskin samt spishäll.

Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt sovrum samt ett luftigt vardagsrum varifrån du når den härliga balkongen, som under de varmare månaderna fungerar som en förlängning av vardagsrummet.

På Fredriksdal bor ni med närhet till det mesta. Filborna skogspark och Barnens skog med alla dammar, sitt rika djurliv och natursköna omgivningar ligger bara ca 250 meter från bostaden. Tillgången till förskola, skola, mataffärer, fotbollsplaner och idrottsanläggning (Filborna Arena) med både bad och gym är bara några av de fördelar som finns inom räckhåll. Här har Ni goda pendlingsmöjligheter med flera busslinjer samt bilen via E4:an och E6:an vilka nås inom bara ett par minuters bilfärd.

Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information!

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Odd Rydin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Välkommen till Fyrverkaregatan 12A! Denna ljusa bostad på 3e våningen bjuder på en inbjudande och hemtrevlig atmosfär. Njut av morgonsolen på den inglasade balkongen. Renoverat kök (2023) med modern standard, rymligt sovrum, stambytt badrum (2013), och ett luftigt vardagsrum. Ett perfekt hem för bekvämt och trivsamt boende!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 992 kr, Inkl. värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Kostnad för el debiteras kvartalsvis efter avläsning. Kostnad för el Sep-Nov uppgick till 1565kr.
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m² föreningens information
Våning
3 av 5, hiss finns
Andel i förening
0,64085 %
Andel av årsavgift
0,64085 %
Nettoskuldsättning
369 959 kr, Nettoskuldsättningen baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på årsredovisningen för 2022.
Uteplats
Inglasad balkong
Bilplats
Föreningen har 45 garageplatser och 89 parkeringsplatser med sep. kösystem. Garage kostar ca 400 kr och parkering kostar ca 141 kr och höjs med 2% varje år. I föreningen finns även gästparkeringar.

Föreningen

Namn
HSB Brf Fyrverkaren
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
146 lägenheter, 6 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Batteriet 10 i vilken man upplåter bostadsrättslägenheter och lokaler. Föreningen har sitt säte i Helsingborg. Adress Fyrverkaregatan 12 A-B - 16 A-B.
Tv och Bredband
Fiber
Parkering
Föreningen har 45 garageplatser och 89 parkeringsplatser med sep. kösystem. Garage kostar ca 400 kr och parkering kostar ca 141 kr och höjs med 2% varje år. I föreningen finns även gästparkeringar.
FÖRSÄKRING
Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.
Övrigt
Gemensam tvättstuga finns för de boende. Föreningen har cykelförråd och till varje bostad hör ett källarförråd.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2013 - Rensning och injustering ventilationen, installerat individuell mätning av el, fiber installerade och ny trapphusbelysning.
2012 - 2014 Utförde föreningen stambyte i samtliga lägenheter.

Föreningens fasadrenovering, fönsterbyte och inglasning av balkongerna beräknas vara klart i slutet av 2021.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1972
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk (endast frånluft)
Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett förråd.

Ekonomi

utgångspris
895 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,65%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2018-09-08
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
166 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Fredriksdal är en stadsdel i Helsingborg, belägen i stadens östra delar. Stadsdelen har fått sitt namn av Fredriksdals herrgård som ligger strax väst om området. Bebyggelsen är strukturerad så att stora höghus med tillhörande parkeringar vetter ut mot de mer trafikerade huvudlederna som går runt området. De höga byggnaderna skapar ett avgränsat område med ett grönområde innanför huskropparna. I området finns även ett koloniområde, Brytstugan. I området finns en grundskola, Kubikskolan. I anslutning till gymnasieskolan Filbornaskolan, finns både uppskattat sportcenter och simhall.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Fredriksdal? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Fredriksdal för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Fredriksdal nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder