Kommande försäljning radhus på Bjälloxegatan 30 i Gustavslund
Gustavslund

Bjälloxegatan 30

Modernt Radhus med Solig Uteplats och Parkering

Kommande

Modernt Radhus med Solig Uteplats och Parkering

Välkommen till detta stilrena gavelradhus i det familjevänliga Gustavslund. Med sin österläge på uteplatsen och en liten uteplats i väster vid entrén, erbjuder detta hem en perfekt balans mellan soliga och skuggiga platser. Här finns också gott om parkeringsmöjligheter för två bilar intill huset och ett praktiskt förråd för extra förvaring.

På 110 kvadratmeter fördelat på två plan, övertygar detta hem med en ljus och luftig interiör samt en smart planlösning som skapar generösa sociala utrymmen i vardagsrummet och köket. Trädäcket, tillgängligt från vardagsrummet, är perfekt för sommaraktiviteter och grillkvällar. Här finns även tre välutformade sovrum, två helkaklade badrum och en klädkammare/dressing room för extra bekvämlighet.

Gustavslund är känt för sitt familjevänliga kvarter med nära tillgång till olika bekvämligheter som gym, ICA Supermarket, skolor, förskolor och vårdcentral. Området erbjuder också fina gång- och cykelvägar samt flera lekplatser, inklusive en populär lekplats i närheten. För pendlare finns utmärkta bussförbindelser och snabb tillgång till 111:an/Österleden och E4:an & E6:an.

Ta det första steget mot att förverkliga dina boendedrömmar på Gustavslund - kontakta oss redan idag för att upptäcka mer om detta underbara hem!

Visa mer
Bjälloxegatan 30 Bjälloxegatan 30 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 110 kvm föreningens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Avgift: 5 722 kr. Ink parkering.
  • Förening: Brf Klockrosen
  • Byggnadsår: 2017
  • Område: Gustavslund, Helsingborg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Bjälloxegatan 30

  • Nytt och fräscht.
  • LJust och välplanerat.
  • Egen parkering.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johannes Midbjer

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 722 kr, Ink parkering.
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m² föreningens information
Andel i förening
3,33333 %
Andel av årsavgift
3,39667 %
Nettoskuldsättning
1 313 259 kr, Som underlag till beräkningen har föreningens årsredovisning (2022) använts samt det andelstal som funnits tillgängligt.

Föreningen

Namn
Brf Klockrosen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
30 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja!
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheterna Lillros 1, Klockros 1 och Fjällros 1 i Helsingborgs kommun. På fastigheterna finns 6 byggnader med 30 radhus. Byggnaderna är uppförda 2017. Fastigheternas adress är Bjälloxegatan 1-42 och Gråbondegatan 33-47 i Helsingborg.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam.

I försäkringen ingår bl a ansvarsförsäkring för styrelsen och bostadsrättstillägg för medlemmar.
Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Riksbyggen har biträtt styrelsen med föreningens förvaltning enligt tecknat avtal.
FÖRENINGENS EKONOMI
Inga avgiftsförändringar är beslutade i dagsläget (2020-03-02 efter samtal med föreningens ordförande).
Tv och Bredband
Fiber.
Parkering
60 parkeringsplatser i föreningen. Två tillhörande varje radhus.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har i nuläget ingen underhållsplan då husen är nybyggda.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
2-plansradhus
BYGGNADSÅR
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX (mekanisk från- och tilluft)
Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,667%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
7 457 kr/år
Uppvärmning
7 967 kr/år
vatten
5 738 kr/år
Renhållning
2 735 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
23 897 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan komma och variera beroende av eget avtal och levnadsvanor. Förbrukningen för Fjärrvärme har varit 5299 kWh
Nätbolag
Öresundskraft
Elleverantör
Öresundskraft
Elförbrukning
2 124 kWh/år
Energideklaration
Utförd 2020-10-01
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
68 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Gustavslund är en stadsdel i Helsingborgs östra ytterkant. Sitt namn har den fått av gården Gustavslund som fortfarande finns kvar i området. Stadsdelen domineras i sin helhet av småhusbebyggelse, såsom villor, kedjehus och radhus. De västra delarna byggdes ut etappvis under 1960-, 1970- och 1980-talen. Området är inte färdigbyggt och utökas successivt och har de senaste åren blivit ett av Helsingborgs mest uppskattade områden, framförallt för barnfamiljer. De nyaste områdena ligger österut mot 111:an. Här bor du på bekvämt avstånd till centrum i ett etablerat område med fina grönområden, bra service, matbutik, vårdcentral, förskolor, skolor och fritidsaktiviteter för såväl stora som små.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Gustavslund? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Gustavslund för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Gustavslund nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder