Såld lägenhet på Jönköpingsgatan 31A i Husensjö
Husensjö

Jönköpingsgatan 31A

Otroligt fin trea på första våningen - med allt man kan önska sig ...

Såld

Otroligt fin trea på första våningen - med allt man kan önska sig ...

Det finns lägenheter som sticker ut bland mängden och denna lägenhet gör verkligen det ... Alla ytskikt är varsamt renoverade och det följer en röd tråd genom hela bostaden.

Den välplanerade lägenheten är om 68,5 kvm med solig balkong i västerläge och är tveklöst ett hem att trivas i, både bildligt och bokstavligt talat. På omtyckta och populära Husensjö finns nu en stilren och ljus trea med ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten är disoponerad med snyggt kök med matplats, ett generöst vardagsrum med många fönster som förstärker detta hems fantastiska atmosfär, två bra sovrum, där det ena rummet idag används till en matsal som inbjuder till sociala tillställningar och ett helkaklat badrum. Ett fantastiskt hem som måste upplevas!

På Jönköpingsgatan 31A bor du på promenadavstånd från centrum och en bit bort Fredriksdal och vackra Jordbodalen , med fina promenadstråk och fin natur. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar. Rakt över gatan ligger en trevlig matbutik.

Här bor du i stabil och välskött förening.

Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Visa mer
Slutpris

1 575 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.