Villa till salu på Byalagsgatan 29 i Eskilsminne
Eskilsminne

Byalagsgatan 29

Enastående hus på Eskilsminne ...

Till salu

Enastående hus på Eskilsminne ...

Varmt välkomna till detta fantastiska hus på Eskilsminne. Huset är byggt 1939 och år 2021-2022 blev huset tillbyggt och är idag ett stort enplanshus med källare. Här bor man med en mycket hög livskvalitet i ett väldigt omtyckt och populärt område.

Här finns ett generöst vardagsrum med öppet upp till nock som ligger öooet tillsammans med ett härligt kök med matplats, fyra mycket bra sovrum, två helkaklade badrum, en funktionell källare och en trädgård med stor potential för den trädgårdsintresserade.

Ett fulländat hem med otroliga ytor som funkar lika bra till vardag som till fest.

Som boende på Eskilsminne bor ni bekvämt med närhet till bland annat Jordbrodalens mysiga promenad och löpstråk. Bara en kort cykeltur bort finner ni matbutik, vårdcentral, gym och padelhall. Närmsta busshållsplats ligger en kort promenad bort och tar er bekvämt ner till Helsingborgs centrum och för er som pendlar med bil når ni motorvägen smidigt.

Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Visa mer
Byalagsgatan 29 Byalagsgatan 29 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 7 995 000 kr
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 187 kvm + 64 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1939, tillbyggt 2021-2022
  • Område: Eskilsminne, Helsingborg
  • Fastighetsbeteckning: Lien 5

7 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Byalagsgatan 29

Planlösningen disponeras enligt följande:

Dörren leder oss in genom huvudentrén till huset, denna bjuder på ett härligt ljusinsläpp från de vackra fönstren. Här finns god plats för avhängning. På golvet ligger ett fint trägolv som är genomgående för hela huset. Här finns en fin gästtoalett.

Direkt till höger sett från hallen finner vi fyra bra sovrum, som är väl tilltagna i storlek och utan problem rymmer säng, ett skrivbord, diverse förvaringsmöbler m.m. Här finns ett snyggt helkaklat badrum.

Vidare in nås ett fantastiskt vardagsrum med stora fönsterpartier som bokstavligen badar i ljus. Som kronan på verket är det öppet upp till nock. Här ryms soffgruppen och ett matbord utan problem. Öppet tillsammans med vardagsrummet ligger ett stort härligt kök. Köket bjuder på generöst med förvaring och rejäla arbetsytor och en köksö. Den maskinella utrustningen lämnar inget i övrigt att önska.

Tillbaka i hallen går vi ner i källaren. Härnere ligger ett snyggt klinkergolv. I källaren finns bra utrymmen, tv-rum, gästrum, förvaring. Det är bara att låta fantasin sätta gränserna. Det finns en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ett badkar.

Trädgården på hela 1086 kvm fullkomligt badar i sol och erbjuder möjligheter till ett flertal uteplatser runt huset - ypperligt ifall man önskar dricka morgonkaffet i solen eller kanske avnjuta en god lunch i skuggan när temperaturen letar sig upp till svettiga grader!! Gräsmattan är stor och passar perfekt för barn med spring i benen.

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Eema Jakus Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Lien 5
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
5 rum, varav 4 sovrum
Boarea
187 m² + 64 m² biarea taxeringsinformation
Kommentar till areakälla
Enligt fastighetsutdraget är huset uppmätt till 66kvm boarea och 64kvm biarea.
Tomtarea
1 086 kvm
Övrigt
Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Odd Rydin, på 0722-93 50 50 eller [email protected].

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Fjärrvärme
BYGGNADSÅR
1939, tillbyggt 2021-2022 
Byggnadstyp
1½-plansvilla i vinkel med källare
Fasad
Puts
Fönster
3-glas
Tak
Takpannor
Stomme
Betong
Bjälklag
Betong
Grundläggning
Betongplatta och källare
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
FTX

Ekonomi

Utgångspris
7 995 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
9 525 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,667%
TAXERINGSVÄRDE
2 293 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
982 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
7 280 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
20 905 kr/år
El
11 061 kr/år
Renhållning
3 085 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
35 051 kr/år
Elförbrukning
3 962 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Ej utförd

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Ändring Av Detaljplan (1986-01-09) Tomtindelning (1957-03-16) Stadsplan (1955-12-21)

Allmänt om området

Eskilsminne är en stadsdel i sydöstra Helsingborg som fått sitt namn av lantbrukaren Per Eskilsson som ägde marken i början av 1900-talet. Han såg att stadens arbetare gjorde utflykter till ängarna i området och när Eskilsson dog 1903 uppgav han i sitt testamente att tomterna skulle upplåtas till arbetare och hantverkare och vara ungefär 1 000 kvadratmeter så att hemmansägarna kunde odla potatis och hålla djur. Stadsdelen består nästan uteslutande av villaområde. De flesta av husen fick en för tiden typisk utformning med en nästan kvadratisk plan med sadeltak och fasader i tegel eller puts. Stadsdelen avgränsas i norr av Jordbodalen dit man gärna tar sig för en promenad med hunden eller joggingtur. På Harlyckans Idrottsplats i utkanten av området spelar Eskilsminnes IF sina hemmamatcher så även Högaborgs BK. Ica Gustavslund och Netto är matvarubutiker som finns i närheten. Apotek, vårdcentral, tandläkare och bageri finns i Elinebergs Centrum, ett stenkast bort.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Eskilsminne? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Eskilsminne för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Eskilsminne nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

Planlösning