Kommande försäljning lägenhet på Husensjövägen 63B i Husensjö
Husensjö

Husensjövägen 63B

Kommande

Ta chansen, nu finns äntligen en lägenhet i markplan med ombonad trädgård i uppskattade BRF Ingegerd ute till försäljning. Här bor ni på ljusa och väldisponerade kvadratmeter. Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Köket med praktisk köksö bjuder in till matlagning. Gott om förvaring bakom vita skåpsluckor och goda arbetsytor över bänkskiva i laminat. Bostaden erbjuder även helkaklat badrum i blått och vitt samt två rymliga och ombonade sovrum. Lägg där till den stensatta uteplatsen i sydväst så får ni denna bostadspärla.

På Husensjö bor ni med närhet till det mesta. Skolor & förskolor, livsmedelsbutiker, goda kommunikationer och med närhet till Helsingborg centrum. Varmt välkomna och boka tid för visning!

Visa mer
Husensjövägen 63B Husensjövägen 63B [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 81.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 2, ej hiss
  • Avgift: 5 310 kr. I avgiften ingår värme, vatten och tv.
  • Förening: BRF Ingegerd i Helsingborg
  • Byggnadsår: 1983-1984
  • Område: Husensjö, Helsingborg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Husensjövägen 63B

HALL

Ljus och välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och vitmålade väggar. Mycket god förvaring i anslutande klädkammare.

BADRUM

Till höger in från hallen finner vi badrummet som är helkaklat i blått och vitt. Dusch med vikdörrar i glas, robust kommod, handdukstork och WC. Praktisk bänk ovan tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM

Bostaden erbjuder två rymliga sovrum. Båda har parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om förvaring i garderober.

KÖK

Stilrent kök som erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Goda arbetsytor över köksö med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, fläkt, inbyggnads ugn och micro.

VARDAGSRUM

Fint vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. stora ytor med plats för den stora soffan. Öppet mot kök och med utgång till stensatt uteplats.

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 310 kr, I avgiften ingår värme, vatten och tv.
Antal rum
3 rum + kök
Boarea
81.5 m² föreningens information
Våning
1 av 2
Andel i förening
1,3434 %
Andel av årsavgift
1,3434 %
Nettoskuldsättning
368 446 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Föreningen

Namn
BRF Ingegerd i Helsingborg
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
67 lägenheter, 1 lokal
Äger föreningen marken
Ja!
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
465 kr
Allmänt om föreningen
Varmt välkommen till BRF Ingegerd i Helsingborg. Föreningen äger fastigheten Ingegerd 1. Byggnaderna är uppförda 1983-1984 med adress Husensjövägen 35A-67E. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Bredablick Förvaltning.
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen har fattat beslut att per den 2021-01-01 höja avgifterna med 3 %.
Tv och Bredband
Tv och bredband tillhandahålls via ComHem.
Parkering
Föreningen disponerar över 20 parkeringsplatser. Separat kö råder.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2019 Byte av pump i undercentral
2018 Byte av armaturer
2017 Byte av fläktar i lägenheterna
2016 Byte av portar till soprum
2016 Inbrottsskydd till cykelförråd
2015 Reperation av garegeportar

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljsbostad
BYGGNADSÅR
1983-1984
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX (mekanisk från- och tilluft)
Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,64%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2018-09-07
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
126 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Husensjö är en stadsdel i östra Helsingborg som fått sitt namn av den numera försvunna Husensjön som tidigare legat vid stadsdelens norra del. Stadens expansion under 1800-talet fick som följd att dessa marker blev åtråvärda för exploatörer, började köpa upp marker, mest i anknytning till Husensjövägen, och stycka upp dessa till tomter. En del bebyggdes med arbetarhus, medan andra utnyttjades som mindre jordbruk och trädgårdsodlingar.

Stadsdelen avgränsas av Jönköpingsgatan i väster, Husensjövägen samt Haparanda-, Piteå-, och Luleågatorna i norr, Sockengatan i öster och Sofiebergsvägen i söder. Bebyggelsen domineras till största delen av villabebyggelse från 1900-talets första hälft, även om det finns inslag av hus från århundradets andra hälft. Dock finns det i väster en del flerbostadshus, till största delen i form av fristående låghus i tre våningar, i anknytning till Jönköpingsgatan.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Husensjö? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Husensjö för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Husensjö nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johannes Midbjer

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

HALL

BADRUM

SOVRUM

KÖK

VARDAGSRUM

Övriga bilder