Kommande försäljning villa på Astergatan 1 i Bjuv
Bjuv

Astergatan 1

Hörnvilla på återvändsgata i omtyckta Bjuv!

Kommande

Hörnvilla på återvändsgata i omtyckta Bjuv!

Välkomna till denna rymlig familjevilla belägen på återvändsgata med en vacker hörntomt. Här bor ni bekvämt på ett av Bjuvs bästa lägen. Huset erbjuder stora sociala ytor med två stora vardagsrum, tre fina sovrum (med möjlighet till att skapa fler), två helkakalde badrum praktisk tvättstuga och massor av utrymme för förvaring för att bara nämna några av denna villas många finna fördelar. Här bor man fantastiskt bra med närhet till både by och stad, varmt välkommen och kontakta oss för mera information!

Visa mer
Astergatan 1 Astergatan 1 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 119 kvm + 119 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1970
  • Område: Bjuv, Bjuv
  • Fastighetsbeteckning: Oxen 1

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Astergatan 1

Varmt välkomna till denna underbara villa med härlig trädgård och tilltalande interiör och fantastiska sociala ytor. Här bor ni på lugn återvändsgata på ljusa kvadratmeter. Parkera bilen bekvämt i garaget i anslutning till huset och kliv in i en stor och rymlig hall. Från hallen nås tre sovrum samt tidlöst helkaklat badrum och en gäst-WC. Badrummet har golvvärme, dusch och wc. Därefter från hallen kliver ni in i vardagsrummet med social planlösning mot köket samt härliga fönsterpartier mot de fina uterummet. Köket erbjuder god förvaring och bjuder in till matlagning. Utrustning i köket är ugn, diskmaskin, spis, mikro och kyl. Vardagsrummet är socialt och inrymmer sittgrupp samt matplats. Här finns utgång till uterummet vilket är fint och trivsamt. I uterummet njuter ni från tidig vår till sen höst och här erbjuds en vacker öppenspis.

I källaren finner vi ytterligare ett rymligt allrum med öppenspis. Detta rum används idag som bio-rum. Vidare i källaren finner ni ett hobbyrum som även kan nyttjas som sovrum om så önskas. Därefter finner ni i källaren en kombinerad tvättstuga med badrum utrustat med dusch och bastu. Vidare i källaren i anslutning till teknikrummet finner ni även en fin wc.

Ute i trädgården har ni denna underbara tomt med härliga gräsytor perfekt för lek och spring. I anslutning från uterummet har ni dessutom ett fantastiskt trädäck av modellen större. Hela villan andas luft, rymd och ljus och är det perfekta boendet för den lilla familjen och stora familjen som vill ha stora härliga ytor. Varmt välkomna hem!

Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Linda Gasslander, på 0704-33 16 70 eller maila till [email protected] eller Johannes Midbjer, på 0704 485 029 eller maila till [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

  • Utmärkt läge
  • Välskött hus
  • Genomtänkt planlösning

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johannes Midbjer

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Välkomna till denna rymlig familjevilla belägen på återvändsgata med en vacker hörntomt. Här bor ni bekvämt på ett av Bjuvs bästa lägen. Huset erbjuder stora sociala ytor med två stora vardagsrum, tre fina sovrum (med möjlighet till att skapa fler), två helkakalde badrum praktisk tvättstuga och massor av utrymme för förvaring för att bara nämna några av denna villas många finna fördelar. Här bor man fantastiskt bra med närhet till både by och stad, varmt välkommen och kontakta oss för mera information!

Visa mer

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Oxen 1
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea
119 m² + 119 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
945 kvm
Övrigt
Fiber är indraget i fastigheten och anslutet

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Bergvärme
BYGGNADSÅR
1970 
Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Fasad
Tegel
Fönster
2-glas och 3-glas
Tak
Papp
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Självdrag
Övriga byggnader
Garage på tomten.

Ekonomi

FASTIGHETSAVGIFT
9 525 kr/år
KOMMUNALSKATT
32,423%
TAXERINGSVÄRDE
1 364 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
955 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
1 394 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
15 728 kr/år
VA
6 357 kr/år
Renhållning
2 700 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
24 785 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Nätbolag
öresundskraft
Elleverantör
öresundskraft

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2016-08-29
Energiförbrukning
15 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
A

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Stadsplan Tomtindelning

Allmänt om området

Letar du efter en fastighetsmäklare i Bjuv? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är mäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Bjuv för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Bjuv nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Övrigt

Bjuvs kommun är en attraktiv boendeort med korta avstånd till såväl storstad som naturupplevelser och har ca 16 000 invånare, varav ca 8000 bor i Bjuvs tätort. Kommunen ligger intill Söderåsens vackra natur och har ett rikt föreningsliv samt god pendlingsmöjligheter via buss- och tågtrafik. Höganäs Bjuf AB och Saint-Gobain Isover är två stora företag i kommunen med många medarbetare boende här. I Bjuv finner ni flertalet restauranger, större matbutiker, gym, bibliotek, vårdcentral och tandläkare. Här finns även flera förskolor och samt Brogårdaskolan F-6 och Varagårdsskolan F-9. Väla köpcentrum i Ödåkra och Familia köpcentrum i Hyllinge ligger båda i närheten och är populära shoppinggallerior där man finner det mesta.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

Planlösning