Lägenhet till salu på Hårlemans allé 9 i Ramlösa
Ramlösa

Hårlemans allé 9

Fin tvåa med magisk utsikt...

Till salu

Fin tvåa med magisk utsikt...

Med detta utsökta läge har vi nöjet att presentera en fin lägenhet högst upp i HSB BRF Brunnsparken. Bakom entrédörren välkomnas vi av en trevlig bostad om 63 kvm. Hallen välkomnar oss in, här finns plats för avhängning och gott om förvaring klädkammaren till höger. Ljusinsläppet från de stora fönsterna resulterar i en luftig känsla. Lägenheten har en smart planlösning, där kök med matplats och kök ligger intill vardagsrummet. Från vardagsrummet tar vi oss ut till den härliga balkongen med fantastisk utsikt.

Tillbaka i hallen så når vi bostadens sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter.

Denna bostad är belägen i ett familjevänligt område med naturen i form av Ramlösa Brunnsparken precis utanför dörren. I parken finns vackra promenadstråk och fina lekplatser för barnen. I närområdet finns förskola, skola, restauranger och bra kommunikationer i form av både buss och tåg. För pendlaren nås E6:an på bara några få minuter.

Välkomna till HSB Brf Brunnsparken - en omtyckt förening på bra läge!

Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Visa mer
Hårlemans allé 9 Hårlemans allé 9 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 595 000 kr
  • Boarea: 63 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum varav 1 sovrum
  • Våning: 6 av 6, hiss finns
  • Avgift: 5 151 kr. I avgiften ingår värme och vatten.
  • Förening: HSB BRF Brunnsparken
  • Byggnadsår: 1984-1987
  • Område: Ramlösa, Helsingborg

1 595 000 kr

Visningar

18 Apr 16:00 - 16:30
Föranmälan krävs!
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Hårlemans allé 9

Vi välkomnas in i en denna otroligt ljusa bostad. Redan innanför dörren så får man en väldigt härlig känsla, som bara förstärks ju längre in i bostaden man kommer. Till höger finns goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren.

Vi går vidare in till vänster till köket som erbjuder bra med förvaring och full maskinell utrustning. Vid köket finns en trevlig matplats intill fönstret. Matplatsen ligger öppet tillsammans med vardagsrummet. Detta rum bokstavligen badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna och utgången till den mysiga balkongen. I vardagsrummet ryms en soffgrupp med tillhörande möblemang.
Från hallen når vi bostadens sovrum. Här ryms en stor säng med tillhörande nattduksbord. Intill sovrummet återfinns ett helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter.

Vi tar oss ut på balkongen som ligger i ett perfekt västerläge. Balkongen inrymmer ett bord med stolar. LÄGET kan inte bli bättre?!

Allt som allt, så är detta ett boende för er som vill bo riktigt bra och i populärt område!!

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Eema Jakus Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 151 kr, I avgiften ingår värme och vatten.
Antal rum
2 rum varav 1 sovrum
Boarea
63 m² föreningens information
Våning
6 av 6, hiss finns
Andel i förening
0,2801 %
Nettoskuldsättning
337 713 kr, Som underlag till beräkningen har föreningens årsredovisning (2022) använts. Den indirekta nettoskuldsättningen har beräknats på följande sätt: föreningens räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar minus likvidamedel multiplicerat med andelstalet för årsavgift (i decimalform).
Övrigt
Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Eema Jakus Strand, på 0704-064828 eller [email protected].

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Föreningen

Namn
HSB BRF Brunnsparken
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
284 lägenheter, 11 lokaler
Äger föreningen marken
Föreningen äger fastigheten Musikanten 83.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande:

2 rum & kök, 47 st
3 rum & kök, 78 st
4 rum & kök, 150 st
5 rum & kök, 3 st
6 rum & kök, 6 st

I Kvartersgården finns områdeskontoret, sporthall och festsal, samt i källaren hobbyutrymmen och driftslokaler. Föreningen har också en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra för besökanden.
Tv och Bredband
ComHem (kabel).
Fiber finns installerat.
Parkering
Föreningen har 170 parkeringsplatser, 24 carportar och 108 garage.
Kölista finns som man ställs på dagen för tillträde om man är intresserad. Undertiden får man köpa ett månadskort till gästparkeringen för ca 200 kr.
FÖRSÄKRING
Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar.
Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Läs årsredovisningen under sida 2 (15) för detaljerad information om utförda, pågående och planerade renoveringar och underhåll.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamlijshus
BYGGNADSÅR
1984-1987
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden hör ett förråd.

Ekonomi

Utgångspris
1 595 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,667%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
6 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 000 kr/år
Energideklaration
Utförd 2019-02-22
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
106 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Ramlösa är ett lugnt och barnvänligt område nära såväl grönområden som centrala Helsingborg. Stadsdelen avgränsas i väster och i söder av stadsmotorvägen Malmöleden, i norr av Clausgatan och i öster av Österleden. I Ramlösa bor cirka 4 500 personer.
Ramlösa är känt för mineralvattnet från sin flera hundra år gamla hälsobrunn. Länge fungerade Ramlösa som kurort och miljön kring hälsobrunnen är väl bevarad. Den gamla brunnsparken är skyddad som byggnadsminne. Områdena närmast hälsobrunnen i norr, öster och söder består till största delen av villor från slutet av 1800-talet och början av 1900-talet. Utanför detta villaområde har det från 1960-talet och framåt byggts både villor och radhus. I området finns det en rad olika förskolor samt Brunnsparksskolan, Västra Ramlösa skola och Ramlösa Friskola. Det finns även en vårdcentral. I Ramlösa är kommunikationerna goda med närhet till både E4:an och pendeltågstationen.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Ramlösa? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Ramlösa för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Ramlösa nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

Planlösning