Kommande försäljning lägenhet på Kadettgatan 36B i Västra Berga
Västra Berga

Kadettgatan 36B

..::KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL DITT INTRESSE REDAN NU::..

Kommande

..::KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL DITT INTRESSE REDAN NU::..

Möjligheten att köpa en fyrarummare i Riksbyggens BRF Kadetten kommer inte allt för ofta - snart är chansen här! Anmäl ert intresse redan nu för att inte gå miste om möjligheten att köpa denna fina bostad. För mer info, tryck LÄS MER.

Visa mer
Kadettgatan 36B Kadettgatan 36B [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 104 kvm föreningens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 2 av 3, ej hiss, Hiss finns ej.
  • Avgift: 7 783 kr. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (basutbud).
  • Förening: Riksbyggen BRF Kadetten
  • Byggnadsår: 1967
  • Område: Västra Berga, Helsingborg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kadettgatan 36B

Varmt välkomna till denna fina fyrarummare på våning två i populära Riksbyggen Brf Kadetten. Här bor ni på lugnt, bilfritt område med direkt närhet till buss, tåg och barnomsorg. Ett toppenläge för den som vill ha nära till det mesta!

Denna fina bostad har två helkaklade badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. Här finns tre sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter, bland annat i en riktigt stor klädkammare. Praktisk groventré med tvättmöjligheter underlättar vardagen.

Köket, precis som golv och väggar i bostaden, totalrenoverades 2014 och har idag ett tidlöst utseende med vita, högblanka luckor och en trivsam matplats för sex personer intill fönstren. I vardagsrummet har taket delvis sänkts och fått infällda spotlights. Härifrån nås även en rymlig, inglasad balkong med trevlig utsikt över gården.

Observera att detta är en kommande försäljning, vilket innebär att lägenheten just nu inte är tillgänglig för visning. Fler bilder, mer information och pris kommer att annonseras vid försäljningsstart. MEN! Skynda att anmäla ert intresse redan nu så att ni inte går miste om eventuella förhandsvisningar.

---

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Odd Rydin, på 0722-93 50 50 eller [email protected]

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

HALL

Parkettgolv, målade väggar. Plats för avhängning. Ingång till stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Här finns fönster till intilliggande rum och kan användas som ett extra litet sovrum om så önskas.

SOVRUM

Bostaden har tre sovrum, alla med parkettgolv och målade väggar. I det största sovrummet finns förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob.

BADRUM

Rejält badrum i helkaklat utförande, renoverat i samband med föreningens stambyte. Här finns handfat, spegelskåp med belysning, handdukstork, vägghängd wc, samt badkar.
Helkaklad wc/dusch med vägghängd wc, dusch, handfat, spegelskåp med belysning samt handdukstork. Renoverat i samband med föreningens stambyte.

GROVENTRÉ

Praktisk groventré med tvättmöjligheter. Tvättmaskin och torktumlare från 2020. Klinkergolv, vask, vädringsfönster. Precis som till andra entrén finns även här en säkerhetsdörr.

KÖK

Fint kök som renoverades 2014. Matplats för sex personer intill fönster. Vita, högblanka luckor, svart bänkskiva i laminat, kakel ovan arbetsbänk, fläkt, induktionshäll, ugn, kyl, frys och diskmaskin. Parkettgolv och målade väggar.

VARDAGSRUM

Stort och fint rum med infällda spotlights. Parkettgolv, målade väggar. Utgång till balkong.

BALKONG

Den stora inglasade balkongen nås från vardagsrummet. Skjutbara glaspartier, rullgardiner och infravärme. Plastmatta på filtmatta.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Odd Rydin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Möjligheten att köpa en fyrarummare i Riksbyggens BRF Kadetten kommer inte allt för ofta - snart är chansen här! Anmäl ert intresse redan nu för att inte gå miste om möjligheten att köpa denna fina bostad. För mer info, tryck LÄS MER.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
7 783 kr, I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (basutbud).
Antal rum
4 rum
Boarea
104 m² föreningens information
Våning
2 av 3
Andel i förening
0,55048 %
Andel av årsavgift
0,52815 %

Föreningen

Namn
Riksbyggen BRF Kadetten
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
242 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Delat ägande kan i undantagsfall godkännas av föreningen.
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheterna Beväringen 1, 3 och 4 samt Bivacken 1 (garagebyggnader) i Helsingborgs kommun. På fastigheterna finns 11 byggnader med 242 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1967. Fastigheternas adress är Kadettgatan 16 A - 36 D.

Föreningens hemsida: https://www.brfkadetten.se

I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum samt en samlingslokal. Samlingslokalen finns i källaren på 30D, vilken kan hyras av föreningens medlemmar för ca 150:- kr/gång för lugna tillställningar som t.ex. barnkalas. Lokalen ska återlämnas städat. För bokning se anslagstavla i trapphusen.

Föreningen har strikta regler gällande andrahandsuthyrning men kan accepteras efter styrelsens godkännande.

Det finns en tvättavdelning med två tvättstugor vardera på varje gård i husens källare i nr 22, 30 och nr 36.
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen höjde avgiften med 8% per den 2023-09-01.
Tv och Bredband
Kabel-TV via Com Hem, basutbudet ingår i månadsavgiften.
Fiber.
Parkering
152 parkeringsplatser
P-plats till husvagn
10 parkeringsplatser
148 garageplatser

Du kan även hyra garageplats till din MC eller moped.
FÖRSÄKRING
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam.
Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Utförda:
2019 - Laddstolpar till el-bilar
2018 - Upprustning av P-platser
2018 - Renovering av avloppsledningarna på gårdarna
2017 - Renovering, samt breddning och inglasning av balkong
2016 - Installerat fibernät
2012 - Renovering av entréer. Montering av taggsystem och porttelefoni.
2010 - Tilläggsisolering av vindar
2009-2010 - Föreningen genomförde stambyte med badrumsrenovering

Planerade:
Takrenovering av papptak samt översyn om installation av inviduella värmemätare.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1967
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej, Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns även en gemensam tvättstuga i källaren samt cykelrum och barnvagnsrum.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,64%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
6 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 000 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
6 personer
Kommentar
Kostnad för Internet, försäkring och el kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsvanor, avtal och leverantör.
Energideklaration
Utförd 2019-11-08
Energiklass
F

Allmänt om området

Början av 1960-talet började bostadsområdet Västra Berga att byggas och området är typiskt för sin tid med stora grönytor mellan husen. Bebyggelsen består till övervägande delen av bostadsrätter i hus med två eller tre våningar.

I området erbjuds stora grönområden samt lekplatser och här ligger även en omtyckt förskola och en grundskola till och med årskurs nio.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra. Exempelvis går busslinje 2 till och från Helsingborgs Centrum, via Västra Berga och till Järnvägsstationen Maria Station.

Närservice

Närhet till fina miljöer och sevärdheter i Pålsjö skog och i Fredriksdalsparken med museum, friluftsteater och kaffeservering. I angränsande område ligger Maxi Stormarknad, Ringstorps Centrum samt Stattena Centrum och här erbjuds bland annat matbutik, gym och apotek.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

HALL

SOVRUM

BADRUM

GROVENTRÉ

KÖK

VARDAGSRUM

BALKONG

Övriga bilder