Kommande försäljning lägenhet på Ringstorpsvägen 32 i Ringstorp
Ringstorp

Ringstorpsvägen 32

På 7:e våningen, med tre fantastiska balkonger!

Kommande

På 7:e våningen, med tre fantastiska balkonger!

- TRE BALKONGER VARAV EN INGLASAD
- SOCIAL OCH ÖPPEN PLANLÖSNING MELLAN KÖK OCH VARDAGSRUM
- MÖJLIGHET TILL GARAGEPLATS UNDER HUSET

Visa mer
Ringstorpsvägen 32 Ringstorpsvägen 32 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 78 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum varav 2 sovrum
  • Våning: 7 av 10, hiss finns
  • Avgift: 4 728 kr. I avgiften ingår värme och kallvatten. Kostnad för hushållsel och varmvatten justeras kvartalsvis, det tillkommen en preliminär avgift för förbrukning varje månad på 460 kr. En obligatorisk kostnad för bredband och tv tillkommer på 215 kr/mån.
  • Förening: BRF Castor 1
  • Byggnadsår: 2018
  • Område: Ringstorp, Helsingborg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Ringstorpsvägen 32

Varmt välkomna hem till Ringstorpsvägen 32! Här, uppe på 7:e våningen, har vi nu nöjet att presentera denna eleganta och inflyttningsklara trerummaren med hela tre(!!) lyxiga balkonger. Är ni på jakt efter en lägenhet med fantastisk utsikt, social och trevlig planlösning, helt insynsskyddad där det bara är att flytta rakt in, då behöver ni inte leta längre!

Hissen tar er bekvämt upp till lägenheten och här erbjuds 78 välplanerade kvadratmeter med modern och optimal planlösning med två rogivande sovrum, öppna sociala ytor mellan vardagsrum och kök, ett fräscht badrum med separat tvättdel samt en gäst-WC.
Den trivsamma och hemtrevliga känslan i hemmet skapas av de genomtänkta materialvalen vi finner runt om i lägenheten. Allt för en bekväm och bekymmersfri vardag! Lägg där till tre fantastiska balkonger varav den ena är inglasad och ni har en lägenhet ni bara inte får missa!

Som boende på Ringstorp bor du på bekvämt avstånd till affärer och serviceutbud vid både Ringstorp och Stattena. Ni har även goda förbindelser ner till Centrums rika utbud av såväl restauranger som shopping och allt annat Helsingborg har att erbjuda. Önskas istället en avkopplande promenad omgiven av grönska och natur finner Ni Pålsjöskogs lugnande promenadstigar bara stenkastet bort.

Hall

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och vitmålade väggar. På golvet vilar ett tåligt klinkergolv och längre fram i hallen ligger ett mörkt trägolv som är genomgående i resterande delar av lägenheten.

Vardagsrum

Öppet och ljust vardagsrum med plats för rejäl soffgrupp. Målade väggar och på golvet ligger mörkt treägolv. Från vardagsrummet når man en av bostadens tre balkonger.

Kök

Öppet och funktionellt kök från Marbodal. Goda arbetsytor med bra med förvaringsmöjligheter. Helkyl, helfrys, diskmaskin, mikro, spis fån Cylinda. Plats för matgrupp om 4-6 personer. Från köket når man en av bostadens tre balkonger.

Badrum

Smakfullt kaklat badrum med praktisk tvättavdelning. Dusch, WC, handfat, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Master bedroom

Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Dubbelgarderob med skjutdörrar löser förvaringsfrågorna. Mörkt trägolv och målade väggar. Från master bedroom når man den härliga inglasade balkongen som snabbt blir favoritplatsen från tidig höst till sen vår.

Sovrum 2

Sovrum som idag används som barnrum/gästrum. Mörkt trägolv med målade väggar.

Gästtoalett

Kaklad gäst-WC. Handfat och WC från IFÖ.

Utvändigt

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Odd Rydin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

- TRE BALKONGER VARAV EN INGLASAD
- SOCIAL OCH ÖPPEN PLANLÖSNING MELLAN KÖK OCH VARDAGSRUM
- MÖJLIGHET TILL GARAGEPLATS UNDER HUSET

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 728 kr, I avgiften ingår värme och kallvatten.
Kostnad för hushållsel och varmvatten justeras kvartalsvis, det tillkommen en preliminär avgift för förbrukning varje månad på 460 kr.
En obligatorisk kostnad för bredband och tv tillkommer på 215 kr/mån.
Antal rum
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
78 m² föreningens information
Våning
7 av 10, hiss finns
Andel i förening
2,5067 %
Andel av årsavgift
2,51 %
Nettoskuldsättning
856 558 kr, Som underlag till beräkningen har föreningens årsredovisning (2022) använts. Den indirekta nettoskuldsättningen har beräknats på följande sätt: föreningens räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar minus likvidamedel multiplicerat med andelstalet för årsavgift (i decimalform).

Föreningen

Namn
BRF Castor 1
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
41 lägenheter
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Luna 4. Föreningens fastighet består av 1 hus i 10 våningsplan innehållande 41 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningens totala lägenhetsarea är 3066 kvm.

Lägenhetsfördelning:
13 st 2 rok
6 st 2,5 rok
9 st 3 rok
12 st 4 rok
1 st 5 rok
Information om månadsavgiften
Värme och vattenförbrukning. I årsavgiften ingår inte, hushållsel, varmvatten, tele, bredband, kabel-tv eller hemförsäkring med tilläggsförsäkring för bostadsrätt.
Det tillkommer en fast kostnad på 215 kr/månaden på bredband, tv och telefoni (ComHem).
Tv och Bredband
Det tillkommer en fast kostnad på 215 kr/månaden på bredband, tv och telefoni (ComHem). Ansluten till Fiber med gemensamt avtal hos ComHem.
Parkering
25 garageplatser (varav 6 st laddningsplatser med el), plus utrymme för mc-parkering, cykelparkering samt fyra biluppställningsplatser på angränsade fastighet.
Garageplats, 850:-/mån. Seperat kö. Vid elplats, något dyrare.
FÖRSÄKRING
Fastigheten har under året varit fullvärdeförsäkrad hos Nordeuropa försäkringar.
Övrigt
Finns en trevlig innergård, med möjlighet för grillning.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX (mekanisk från- och tilluft)
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,667%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2020-07-13
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
64 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Ringstorp är en stadsdel i den norra delen av Helsingborg. Stadsdelen avgränsas i söder av stadsdelarna Stattena och Tågaborg, i norr av Mariastaden och i öster av Berga. Det pågår och planeras en omfattande förtätning av bebyggelsen på Ringstorp. Delar av grönområdet mellan Ringstorps vattentorn och Hammarbergsgatan planeras omvandlas till bostadsbebyggelse i form av ett antal radhus längs Ringstorpsvägen, kombinerat med punkthus nära vattentornet i öster. På Ringstorp finns en grundskola, Ringstorpsskolan (årskurs 1-6) och en förskola. Ringstorps centrum, som består av ett torg i väster och lägre, sammanhållen byggnad i öster, innehållande bland annat närbutik, pizzeria, thai-restaurang, blomsterhandel, frisör, spel/tobaksbutik och Ringstorps bibliotek Biblioteket är Helsingborgs näst största områdesbibliotek och ligger mitt emot Sankta Anna kyrka.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Ringstorp? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Ringstorp för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Ringstorp nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Vardagsrum

Kök

Badrum

Master bedroom

Sovrum 2

Gästtoalett

Utvändigt

Övriga bilder