Kommande försäljning lägenhet på Södra storgatan 32A i Bjuv
Bjuv

Södra storgatan 32A

Kommande försäljning - Genomgående 2:a med balkong i soldränkt läge!

Kommande

Kommande försäljning - Genomgående 2:a med balkong i soldränkt läge!

Varmt välkomna till Södra Storgatan 32A! Här kan vi nu presentera en välplanerad genomgående lägenhet i omtyckt förening. Anmäl ditt intresse redan idag!

Visa mer
Södra storgatan 32A Södra storgatan 32A [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 52.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 3, ej hiss
  • Avgift: 4 653 kr
  • Förening: HSB Brf Bjuvshus nr 2
  • Område: Bjuv, Bjuv

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Södra storgatan 32A

På Södra Storgatan 32A har vi nu äran att presentera denna mycket trevliga lägenheten. Önskar du bo i en lägenhet som erbjuder en stor välkomnande hall, ett vardagsrum i bra storlek med utgång till en balkong erbjuder sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag? Då behöver du inte leta längre.

På våning två välkomnas du in i bostaden av en väl tilltagen hall som erbjuder avhägningsmöjligheter till höger. Direkt till vänster blickar vi in i bostadens kök som bland annat erbjuder diskmaskin, matplats för fyra personer samt gott om skåpsförvaring. Något längre fram till vänster från hallen finner vi sovrummet i bra storlek med gott om plats för dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Sovrummet erbjuder även gott om förvaring i de större garderoberna. Alldeles intill finner du det helkaklade badrummet med wc, handfat dusch samt tvättmaskin.

Sist men inte minst når du ett vardagsrum i bra storlek där du enkelt möblerar för större soffgrupp, tv med tillhörande tv-bänk samt matplats för 4-6 personer om så önskas. Härifrån når vi även bostadens balkong som ligger trevligt mot föreningens lugna innergård.

Som boende på Södra Storgatan bor du i en bra och omtyckt förening i ett lugnt område med närhet till matbutik, tågstation och annan närservice.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Odd Rydin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Varmt välkomna till Södra Storgatan 32A! Här kan vi nu presentera en välplanerad genomgående lägenhet i omtyckt förening. Anmäl ditt intresse redan idag!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 653 kr
Antal rum
2 rum
Boarea
52.5 m² föreningens information
Våning
2 av 3
Andel i förening
0,57232 %
Andel av årsavgift
0,57232 %

Föreningen

Namn
HSB Brf Bjuvshus nr 2
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
162 lägenheter, 45 lokaler
Allmänt om föreningen
Varmt välkomna till Brf Bjuvshus nr 2. Föreningen är ett privatbostaddsföretag som bildades 1962. Föreningen har sitt säte i Bjuv och äger fastigheterna Blåklinten 5, Solrosen 4 och Liljan 4 i vilken man upplåter bostadsrätter. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av HSB.
Information om månadsavgiften
Föreningen höjde avgiften med 5% 1:a okt 2022
Tv och Bredband
Internet via stadsnätet, varje lägenhetsinnehavare betalar och väljer själv leverantör.
Basutbud för Tv ingår i avgiften.
FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.
Övrigt
Föreningen har tillgång till tre lokaler för möten, fester, bröllop eller dylikt som för hyras gratis av föreningens medlemar.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2015-2016 - fönsterbyte
2010 - nya balkonger och kulvertar

Föreningen har under året 2020 genomfört en fastighetsbesiktning som visar på ett behov av stambyte med badrumsrenovering inom de kommande 10 åren. Föreningen har för avsikt att påbörja stambytet under hösten 2023.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
32,431%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
5 400 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 400 kr/år
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
151 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Letar du efter en fastighetsmäklare i Bjuv? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är mäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Bjuv för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Bjuv nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Övrigt

Bjuvs kommun är en attraktiv boendeort med korta avstånd till såväl storstad som naturupplevelser och har ca 16 000 invånare, varav ca 8000 bor i Bjuvs tätort. Kommunen ligger intill Söderåsens vackra natur och har ett rikt föreningsliv samt god pendlingsmöjligheter via buss- och tågtrafik. Höganäs Bjuf AB och Saint-Gobain Isover är två stora företag i kommunen med många medarbetare boende här. I Bjuv finner ni flertalet restauranger, större matbutiker, gym, bibliotek, vårdcentral och tandläkare. Här finns även flera förskolor och samt Brogårdaskolan F-6 och Varagårdsskolan F-9. Väla köpcentrum i Ödåkra och Familia köpcentrum i Hyllinge ligger båda i närheten och är populära shoppinggallerior där man finner det mesta.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder