Kommande försäljning radhus på Brunnsallén 101 i Ramlösa
Ramlösa

Brunnsallén 101

..:: KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL DITT INTRESSE REDAN NU ::..

Kommande

..:: KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL DITT INTRESSE REDAN NU ::..

Många suktar efter ett hem i Ramlösa. Helst lugnt beläget, i bästa fall med baksida mot gröna Brunnsparken och gott om plats för hela familjen. Ännu bättre om huset är i fint skick och har ett uterum. Exakt detta är vad ni får på Brunnsallén 101. För mer info, tryck LÄS MER.

Visa mer
Brunnsallén 101 Brunnsallén 101 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 124 kvm + 57 kvm biarea taxeringsinformation
  • Byggnadsår: 1978
  • Område: Ramlösa, Helsingborg
  • Fastighetsbeteckning: Dansören 56
  • Total area: 151 kvm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Anna Ernér

Kontorschef/Reg.mäklare/Franchisetagare

Välkommen till Brunnsallén 101

Denna kommande försäljning på Brunnsallén 101 är värd att vänta på! Här bor ni på ett otroligt populärt och ytterst barnvänligt område i ett fint radhus, närmsta granne med Brunnsparken. Huset har tagits väl omhand och är i fint skick med nyare kök, renoverad wc och helkaklat badrum. Härliga sociala ytor på entréplan och tre sovrum på ovanplan. Biarean om 57 kvadratmeter finner ni i källaren. Utöver förvaringsutrymmen och tvättstuga, finns här även ett stort rum - perfekt som barnens lekrum, ett extra vardagsrum eller tonåringens häng. Här erbjuds uteplats på såväl fram- som baksida. Invid entrén finns stensatt uteplats med plats för möblemang, på baksidan njuter ni i det tillbyggda uterummet eller på det insynsskyddade trädäcket som gränsar mot gröna Brunnsparken. En trevligare granne (nåväl, lugnare) får man leta efter!

Observera att detta är en kommande försäljning, vilket innebär att huset just nu inte är tillgängligt för visning. Fler bilder, mer information och pris kommer att annonseras vid försäljningsstart. MEN! Skynda att anmäla ert intresse redan nu så att ni inte går miste om eventuella förhandsvisningar.

---

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Anna Ernér, på 0704-822719 eller [email protected]

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Anna Ernér

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Anna Ernér

Kontorschef/Reg.mäklare/Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Många suktar efter ett hem i Ramlösa. Helst lugnt beläget, i bästa fall med baksida mot gröna Brunnsparken och gott om plats för hela familjen. Ännu bättre om huset är i fint skick och har ett uterum. Exakt detta är vad ni får på Brunnsallén 101. För mer info, tryck LÄS MER.

Visa mer

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Dansören 56
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
4 rum, varav 3 - 4 sovrum
Boarea
124 m² + 57 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
151 kvm

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Fjärrvärme
BYGGNADSÅR
1978 
Byggnadstyp
2-plansradhus med källare
Fasad
Tegel och trä
Fönster
3-glasfönster (2017)
Tak
Tegelpannor
Stomme
Trä och betong
Bjälklag
Betong
Grundläggning
Källare
Grundmur
Betong
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
RENOVERINGAR MM.
2018 - Altanbygge, spis, ugn, larm
2017 - Fönsterbyte i hela fastigheten
2017 - Renovering av gäst-wc
2015 - Uterum med skjutdörrar, garderobsinredning med skjutdörrar
2012 - Renovering av kök, nytt parkettgolv i kök och hall, micro, spisfläkt, diskmaskin, kyl, frys
2010 - tvättmaskin, torktumlare
2007 - Badrumsrenovering

Ekonomi

FASTIGHETSAVGIFT
9 287 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,64%
TAXERINGSVÄRDE
1 993 000 kr (Taxeringsår 2018)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 413 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
1 514 200 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
9 579 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
31 404 kr/år
Kommentar
I samfällighetsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, garage, sophantering samt snöröjning. Kostnaden för dagens ägare är 2617kr/mån.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
40 983 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer

Energideklaration

Energideklaration
Ej utförd

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Dansören GA:1
Planbestämmelser
Ändring Av Dp Tomtindelning Stadsplan

Allmänt om området

Ramlösa är ett lugnt och barnvänligt område nära såväl grönområden som centrala Helsingborg. Stadsdelen avgränsas i väster och i söder av stadsmotorvägen Malmöleden, i norr av Clausgatan och i öster av Österleden. I Ramlösa bor cirka 4 500 personer.
Ramlösa är känt för mineralvattnet från sin flera hundra år gamla hälsobrunn. Länge fungerade Ramlösa som kurort och miljön kring hälsobrunnen är väl bevarad. Den gamla brunnsparken är skyddad som byggnadsminne. Områdena närmast hälsobrunnen i norr, öster och söder består till största delen av villor från slutet av 1800-talet och början av 1900-talet. Utanför detta villaområde har det från 1960-talet och framåt byggts både villor och radhus. I området finns det en rad olika förskolor samt Brunnsparksskolan, Västra Ramlösa skola och Ramlösa Friskola. Det finns även en vårdcentral. I Ramlösa är kommunikationerna goda med närhet till både E4:an och pendeltågstationen.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Ramlösa? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Ramlösa för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Ramlösa nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder