Hägersten/Liljeholmen

Mäklare i Liljeholmen och Hägersten

Gör en bostadsaffär som du blir nöjd med! Ta hjälp av våra duktiga mäklare i Liljeholmen och Hägersten redan idag.

Ring 08-599 052 00 E-post [email protected]

Tellusborgsvägen 69, 126 29 Hägersten

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare i Hägersten och Liljeholmen

Marknadspriserna varierar och när det kommer till Hägersten och Liljeholmen så är det verkligen speciellt. Vi har flertalet gånger, om och om igen, slagit tidigare rekordpriser och det är inte bara för att vi kan kvarteren i Hägersten och i Liljeholmen. Ibland har det varit för att vi vet var närmaste lekpark ligger och ibland för att vi vet var bussen stannar. När vi har så många spekulanter och när vi känner dem och vet vilka behov de har så kan vi matcha objekt och köpare som handen i handsken. Barnfamiljen som vill bo nära idrottsanläggningen och skolan eller familjen med en rullstolsbunden familjemedlem som vill bo nära allmänna kommunikationer – vi matchar ihop säljare med köpare och det är det som gör att vi får så många nöjda kunder. Vår kunskap om området och våra kunders behov gör att att vi har både nöjda köpare och nöjda säljare.

Vi arbetar med de bästa fotograferna som borgar för en riktigt hög kvalitet. Vår marknadsföring är anpassad för att vi ska nå ut till rätt spekulanter i rätt tid. Vi arbetar med sociala media såsom FB och Instagram och självklart syns din bostad på Hemnet och övriga sökdatabaser för bostäder. Det kanske viktigaste är vår egen hemsida, vårt spekulantregister och vårt arbetssätt som gör att vi vet vem som söker vad. Vi matchar ihop säljare och köpare till a perfect match! Vi har många nöjda kunder och vi hoppas få hjälpa dig också.

Testa oss. Boka in ett möte så berättar vi mer om hur vi hittar rätt köpare och hur vi säljer din bostad till rekordpris. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering.

Hägersten/Liljeholmen Hägersten/Liljeholmen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Hägersten/Liljeholmen

Sålt i området