Kristoffer Pettersson
Kristoffer Pettersson Kristoffer Pettersson [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare

Kristoffer Pettersson

”Mäklaryrket är en livsstil för mig, jag älskar affärer!”

Jag är uppvuxen i Stockholm och har varit bosatt i såväl Telefonplan som Aspudden, vilket gör mig till en expert på området. Jag har därmed möjlighet att förklara fördelarna på ett genuint sätt med respektive bostad i Hägerstens olika delar.

Jag älskar att skapa win-win situationer och få hjälpa säljare samt köpare att ta ett av sina kanske största beslut, det är en sporrande och ansvarstagande uppgift.

I grunden är jag Civilekonom och har en bred kunskap om bostadsaffärens olika delar, ekonomi och andra faktorer som påverkar bostadsmarknaden. Utöver den utbildningsbakgrunden har jag arbetat inom bygg/fastighetsbranschen i över 6 år vilket gör mina kunskaper inom byggteknik unik bland fastighetsmäklare.

Genom min personlighet, kunskaper, intresse och hängivenhet kan jag lova att ni är i trygga händer genom hela processen och får ett maximerat försäljningspris. På kort tid blev jag en av dom största och mest rekommenderade mäklarna i Hägersten.

Tveka inte att ringa eller maila om du vill ha säljrådgivning, en värdering eller bara diskutera marknadssituationen.

Ska du sälja och vill få bäst betalt? Ring rätt mäklare!

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.