David Hedlund
David Hedlund David Hedlund [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare

David Hedlund

Högt engagemang, alltid tillgänglig och hårt jobb är de ledord som genomsyrar mitt arbete i varje uppdrag jag tar mig an.

Med en bakgrund inom dagligvarubranschen har jag lärt mig vikten av personligt engagemang, hur man arbetar tillsammans med andra men också fördelarna som kommer av att ge god service där jag alltid gör det lilla extra. Jag som fastighetsmäklare och du som kund arbetar från dag ett tillsammans med en öppen dialog för att vi ska uppnå dina önskemål. Med mitt höga engagemang och hårda jobb ger jag mig inte förens du som kund är 100% nöjd. Jag tar med glädje det extra samtalet och den extra visningen om så krävs och är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor. Detta ser jag som en nödvändighet för att skapa långsiktiga relationer, återkommande kunder och för att förtjäna vidare rekommendationer till dina vänner, grannar och kollegor.

Med Sveriges mest attraktiva mäklarutbildning från Högskolan i Gävle i bagaget samt en kandidatexamen i företagsekonomi står jag redo att hjälpa dig oavsett var i processen du befinner dig. Tveka inte på att höra av dig så tar vi ett möte och lägger upp en plan anpassad för just dig och dina önskemål.

Vi hörs!

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.