Såld lägenhet på Lövholmsvägen 80, vån 4/4 i Gröndal
Gröndal

Lövholmsvägen 80, vån 4/4

Föreningens finaste fyra med dubbla balkonger!

Såld

Föreningens finaste fyra med dubbla balkonger!

Välkommen till en av Gröndals finaste gavelfyror med dubbla balkonger!

Denna ljusa och luftiga gavelfyra har fönster i tre väderstreck som följer solen från morgon till kväll. Du erbjuds två stora balkonger, den ena når du från kök/vardagsrum som ligger i soligt sydvästläge med fantastisk utsikt över Trekanten, Stora Fågelsången och den gamla vackra 1700-talsgården med spännande historia och tillhörande koloniområde! Den andra balkongen når du från lägenhetens Masterbedroom, denna balkong är unik och det är enbart den här lägenheten i hela föreningen som har två balkonger. Här bor du i ett insynsskyddat med hög standard och stilrena materialval. Vidare erbjuds stora sociala ytor där kök och vardagsrum har en halvt öppen planlösning. Fullutrustat kök med köksö och gott om plats för större matgrupp invid hörnfönster. Tre rymliga och rogivande sovrum som erbjuder gott om förvaring. Lägenheten har ett stort och fräscht badrum med separat tvättdel samt en extra gäst WC. Till sist erbjuds en yt-effektiv hall med exceptionella förvaringsmöjligheter. Lägenheten har en flexibel planlösning och kan med enkla medel göras om till fem rum och kök, (se alternativ planlösning). Det tillhör ett externt förråd till lägenheten.

BRF Trekantens Terrass är en välskött och solid förening. Huset färdigställande och inflytt skedde 2016. Föreningen upplåter 67 lägenheter med bostadsrätt och en komersiell lokal som dem hyr ut till Puls & Träning som bidrar till ett starkt kassaflöde. Föreningen amorterar kontinuerligt av på lånen och de har kalkylerat att månadsavgiften ska täcka allt kommande underhåll. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar. Föreningen erbjuder medlemmarna bekvämligheter endast nyproduktion kan, hög och modern standard, stora källarförråd, barnvagns- och cykelförråd, sluten innergård samt hiss hela vägen ner till varmgaraget. Föreningen disponerar över ett parkeringsgarage med 43 parkeringsplatser som medlemmarna kan hyra mot en månadsavgift på 1400kr.

Gröndal är ett mycket lugnt och omtyckt område i närheten av Stockholm City. Det är svårt att finna ett mer barnvänligt och naturnära område – en oas mitt i staden. Närområdet präglas av badplatser, badbryggor, grönska, långa promenadstråk och motionsspår längs med vattnet som utnyttjas både vinter- och sommartid. Med en mycket uppskattad grundskola och många omtyckta förskolor i området kan man som förälder känna sig trygg. En kort promenad tar dig till Gröndals centrum eller till vackra Vinterviken, det pittoreska Trädgårdscaféet med omgivande kolonilotter eller kulturutbudet på närliggande Färgfabriken. Gröndal bjuder på kommunikationer i form av buss, spårvagn och pendelbåt (SL båtlinje 89). Bussturen/spårvagnen tar ca 5 minuter till Liljeholmens centrum där tunnelbanan eller tvärbanan tar dig vidare in till stan. Pendelbåtlinjen tar dig med en kort båttur in till Stadshuset, Mälarhöjdsbadet eller Drottningholm. Med bil når du snabbt Essingeleden, Liljeholmens Galleria och Stockholm City.

Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

8 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.