Såld lägenhet på Pingstvägen 37 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Pingstvägen 37

Charmig funkistvåa med enorm potential i hjärtat av LM-staden

Såld

Charmig funkistvåa med enorm potential i hjärtat av LM-staden

51 välplanerade kvadratmeter med enorm potential att skapa ditt nästa drömhem. Tack vare lägenhetens disposition erbjuds möjligheten att skapa flera olika planlösningar, bland annat en trerummare eller tvårummare med öppen planlösning (se alternativa planritningar). Här finns bevarade detaljer i varje rum så som charmiga dörrar, platsbyggda garderober, fönsterbrädor i teak samt sten och fönsterhakar- och vred i original. Den typiska takhöjden i funkishus om 2,70 m återfinns även i denna bostad vilket ger en härlig rymd och hemtrevlig atmosfär. Vidare erbjuds nylagt ekparkettgolv, ett vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöblering, ett charmigt kök med plats för matbord intill köksfönstret, ett mysigt sovrum mot skogsdunge, en hall med platsbyggd förvaring samt ett badrum med charmigt vädringsfönster och fönsterbleck i marmor.

Brf Tele är en stor och omtyckt förening bestående av 516 lägenheter varav 20 fortfarande är hyresrätter. Föreningen erbjuder flera gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, föreningslokal samt fyra övernattningslägenheter och har en låg belåningsgrad (ca 1 800 kr /kvm). Ned för gatan hittar man både tunnelbana, matbutik och restaurang Landet som serverar både lunch och middag. Pittoreska LM-staden där bostaden finns belägen är kulturminnesmärkt och dess funkisfastigheter med flera lokaler i bottnarna binds samman av grönskande gårdar med tallar och lövträd vilket ger kvarteret en ombonad småstadskänsla. Här bor man i gränslandet mellan Midsommarkransen där man hittar Svandammsparken med gräsytor, plaskdamm samt flera restauranger och Telefonplan med tunnelbanans röda linje, Konstfack, Klättercentret, SATS och flera omtyckta matställen. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 198 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.