Lägenhet till salu på Årstaskogs väg 10, vån 20! i Liljeholmen/Årstaberg
Liljeholmen/Årstaberg

Årstaskogs väg 10, vån 20!

Till salu

DRÖMFYRA MED PANORAMAVY ÖVER STOCKHOLM!

*Räntegaranti!
*Friköpt mark (Ej tomträtt)!
*5 års entreprenadgaranti!
*5 års garanti vitvaror!
*Extern förråd!
* Tillträde oktober 2023!

*Kontakta mäklare för en digital visning av lägenheten!*

Välkommen till en ytterst välplanerad 4 rok med stora sällskapsytor och två badrum. Det erbjuds också fönster i tre väderstreck och dubbla balkonger! Här har det gjorts tillval i kök och de båda badrummen till ett värde av 55 900 kr.

Modernt kök från IKEA med unika tillval som ingen annan lägenhet i huset erbjuder, här finns induktionshäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt dubbla integrerade kyl/frysskåp. Sovrum om 14 kvm med plats för dubbelsäng och förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Två mindre sovrum om 8 kvm varav det ena har utgång till lägenhetens andra balkong. Stort helkaklat badrum med klinkergolv som erbjuder tvättmaskin och torktumlare, handfat med tillhörande kommod samt badkar och handdukstork som extra tillval. I det andra badrummet finns utrustning i form av WC, dusch och handfat med kommod samt spegelskåp. Se bifogad tillvalslista under Dokument för en utförlig redogörelse av dessa tillval i både kök och badrum.

Ikano bostad bygger nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeltåget, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna - beroende på var du vill åka.

Läs mer hos Ikano:
https://www.ikanobostad.se/kopa-bostad/bostadsratter-till-salu/stockholm-arstaberg-beundra/

Visa mer
Årstaskogs väg 10, vån 20! Årstaskogs väg 10, vån 20! [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 8 895 000 kr
  • Boarea: 100 kvm föreningens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 20 av 24, hiss finns, I huset finns två hissar.
  • Avgift: 6 407 kr. I månadsavgift ingår kall och varmvatten, värme, bredband, tv och ip-telefoni. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnader för hemförsäkring och förbrukad hushållsel (debiteras i efterskott på månadsavin).
  • Förening: Brf Beundra
  • Byggnadsår: 2021-2023
  • Område: Liljeholmen/Årstaberg, Stockholm
Utgångspris

8 895 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Assisterande

Välkommen till Årstaskogs väg 10, vån 20!

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Gustav Börjesson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Gustav Börjesson

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 407 kr, I månadsavgift ingår kall och varmvatten, värme, bredband, tv och ip-telefoni. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnader för hemförsäkring och förbrukad hushållsel (debiteras i efterskott på månadsavin).
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
100 m² föreningens information
Våning
20 av 24, hiss finns
Andel i förening
1,5157 %

Föreningen

Namn
Brf Beundra
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
89 lägenheter, 1 lokal
Tv och Bredband
Varje lägenhet har fiberanslutning för internet, TV och telefoni. I månadsavgiften ingår grundutbud av
tv-kanaler och bredband.
Parkering
Föreningen erbjuder 46 st parkeringsplatser i Samfällighetsföreningens
garage under huset, varav 15 platser innehar laddstolpar. Vanlig plats kostar 1950 kr/mån och el-plats 2400 kr/mån.
Besöksparkering sker på kommunala parkeringsplatser i området.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2021-2023
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja, I huset finns två hissar.

Ekonomi

Utgångspris
8 895 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

Allmänt om området

Årstaberg är knytpunkten för kommunikationer i Årsta. Härifrån tar du dig runt i Stockholm med lätthet via pendeltåg, buss och tvärbana.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun med cirka 17 000 invånare. Årsta centrum invigdes 1953 och ritades av arkitektbröderna Tore och Erik Ahlsén. Centrumet är unikt då det är Sveriges första planmässigt anlagda förortscentrum.

Årstaskogen sträcker sig hela vägen från Skanstullsbron till Årstabron och är ett populärt grönområde med strandpromenad om ca 7,5 kilometer och utsikt mot Södermalm och Årstaviken. Utmed den södra delen av Årstaviken finns badmöjligheter och fiske. I skogen finns koloniområden, båtklubbar och ett rikt djurliv.

I Årsta finns 12 kommunala förskolor, en fritidsgård samt Årstaskolan (årskurs F-9) och Skanskvarnsskolan (årskurs F-6).

Kommunikation

Alla tunnelbanans gröna linjer passerar Gullmarsplan varifrån buss 160 och 164 tar er till Årsta på ca 5 min. Tvärbanan som trafikerar Alvik-Sickla udde (via bl.a. Liljeholmen och Gullmarsplan) har flera hållplatser i Årsta. Pendeltåg via Årstaberg.

Närservice

Runt Årsta torg hittar du ett flertal butiker så som frisersalong, bageri, optiker, skomakare och lunchrestauranger. Mataffärerna ICA Supermarket och LIDL ligger på Årstavägen och på Hjälmarsvägen finner man Apoteket Uttern. Vid Gullmarsplan ligger systembolag och bank. Runt Globenområdet finns både Globen Köpcentrum med ett gediget utbud av butiker, caféer, livsmedelsaffärer, gym, restauranger, apotek samt arenor för evenemang. På Södermalm, en station bort från Gullmarsplan, finns ett stort utbud av kulturliv med shopping, barer, dans och restauranger.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

Planlösning