Lägenhet till salu i Hägersten-Liljeholmen

Välkommen till Hägersten och Liljeholmen, ett av Stockholms snabbt växande områden med närhet till vacker skärgårdsmiljö.

Läs mer

Hägersten och Liljeholmen är ett mycket omtyckt område och många väljer att leta efter lägenhet till salu i Hägersten-Liljeholmen för att njuta av fridfulla kvarter med närhet till Mälaren och vacker skärgårdsmiljö. Föredrar du stan tar du dig lätt och enkelt in till city med goda kollektivförbindelser och närhet till E4:an.

För den som letar efter lägenhet till salu i Hägersten-Liljeholmen finns det många områden att välja bland och oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till storstadspulsen i Stockholm city. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Vill du bo nära centrum hittar du fina lägenheter i områdena kring centrala Hägersten-Liljeholmen, Midsommarkransen och Västberga. Letar du efter nybyggda lägenheter och radhus till salu i Hägersten-Liljeholmen kan du hitta moderna bostäder i områden såsom Midsommarkransen och Telefonplan. Föredrar du att bo lite utanför centrum hittar du vackra och rymliga familjelägenheter i bland annat Fruängen och Örnsberg.

Väljer du att köpa lägenhet i Hägersten-Liljeholmen har du oftast gångavstånd till det mesta du kan tänka dig. Runtom i området finns allt du behöver såsom matbutiker, restauranger och föreningar. För den som gillar att hålla sig aktiv finner du fina promenadslingor längst vid vattnet och har du gröna fingrar hittar du idylliska kolonilotter längst med Liljeholmens udde. Fördrar du en kulturell upplevelse hittar du även Alfred Nobels gamla dynamitfabrik nära kulturparken i Hägersten.

Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu i Hägersten-Liljeholmen, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu i Hägersten-Liljeholmen, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.