Hus till salu i Hägersten och Liljeholmen

Välkommen till Hägersten och Liljeholmen, ett av Stockholms snabbt växande områden med närhet till vacker skärgårdsmiljö.

Läs mer

Hägersten och Liljeholmen är ett omtyckt område och många familjer väljer att leta efter hus till salu i Hägersten och Liljeholmen för att njuta av fridfulla kvarter med närhet till Mälaren och vacker skärgårdsmiljö. Föredrar ni stan tar ni er lätt och enkelt in till city med goda kollektivförbindelser och närhet till E4:an.

Att hitta hus till salu i Hägersten och Liljeholmen är alltid en bra affär och här kan ni hitta såväl klassiska 50-tals villor som nyproducerade bostäder. Runtom i området finns det även gott om skolor, dagis och gymnasieutbildningar för barn och ungdomar i alla åldrar. Oavsett vilken typ av bostad ni letar efter kan våra mäklare hjälpa er hitta rätt.

Beläget precis intill Mälaren är det inte konstigt att området är välkänt för sin fina naturmiljö och de goda möjligheterna till vattenaktiviteter. Väljer ni att leta efter hus till salu i Hägersten och Liljeholmen kan ni även upptäcka den välbesökta Vinterviken. En favoritplats för hela familjen året om där det även finns möjlighet att spela minigolf och hälsa på bondgårdsdjur. Runtom i området hittar ni roliga aktiviteter såsom klättring, bowling och kajakutflykter.

För den som gillar att hålla sig aktiv finner ni fina promenadslingor längst vid vattnet och har ni gröna fingrar hittar ni idylliska kolonilotter längst med Liljeholmens udde. Fördrar ni en kulturell upplevelse hittar ni även Alfred Nobels gamla dynamitfabrik nära kulturparken i Hägersten.

Oavsett om ni letar efter ett nyproducerat hus eller en klassisk villa till salu i Hägersten och Liljeholmen, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Hägersten och Liljeholmen, är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.