Såld lägenhet på Sjöviksvägen 25 i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 25

Soldränkt balkong i söderläge!

Såld

Soldränkt balkong i söderläge!

DRÖMTREA PÅ VÄSTRA DELEN AV KAJEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trea attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen i rakt söderläge. Vidare erbjuds ett fullutrustat kök, två stora sovrum in mot gården samt gott om förvaring genom bland annat platsbyggda garderober och en stor klädkammare. Fräscht badrum med dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar mm. precis utanför porten.

Ekonomiskt stark förening med mycket god ekonomi och lån som har förhandlats till låga räntor. I föreningen finns allt man behöver, exempelvis garage som nås direkt med hiss, cykel- och barnvagnsrum, källsortering inklusive grovsopor samt en stor och trevlig innergård. Föreningen har 6 st kommersiella lokaler, vilket genererar ett starkt kassaflöde och tack vare att fastigheten byggdes i en tid med högre räntor har föreningen kunnat amortera vilket gör att man står starkt rustade framåt. Som medlem i föreningen har du dessutom möjligheten att ansöka om grönt bolån hos det flesta banker och får därmed 0,1% ränterabatt tack vare energiklass B, vilket i praktiken blir 1000 kr billigare ränta per år för varje miljon du lånar. Föreningen har kollektivt tecknat fast elpris för lägenheterna fram till november 2024. Dessutom får du billigare hemförsäkring genom att föreningen redan kollektivt tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar.

På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Bostaden ligger lugnt belägen på bästa adress.

Kontakta redan nu ansvarig mäklare för förhandsvisning/frågor.

Visa mer
Slutpris

6 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.